Anonymous Hacker Grubu George Floyd Olayı Hakkında Konuştu! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Anonymous Hacker Grubu George Floyd Olayı Hakkında Konuştu!

Anonymous Hacker Grubu George Floyd Olayı Hakkında Konuştu!

Sizlere yaşamdan, teknolojiden oldukça güncel haberleri Teknoloji Haberleri ve Bilim Teknoloji Rehberi teknobilimadami.com olarak paylaşmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada gündem olan George Floyd olayı hakkında açıklama yapan Anonymous Hacker Grubu neler dedi, siyasete girmeden sadece olayı anlatacağız.

Kısaca George Floyd Olayı

Sosyal medya ve haber kanallarında geçildiği üzere geçtiğimiz günlerde ABD polisinin şiddetini yansıtan görüntülerdeki, hırsızlık suçundan göz altında alınmaya çalışılan zanlı, George Floyd, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Görüntülerde ise polis memuru diziyle Floyd’un boynuna çıktığı gözlenmekteydi.

Anonymous Hacker Grubu ve YouTube Tarafından Silinen Mesajı

Video görüntülerini kopyalayıp tekrardan YouTube ekleyen biri tarafından paylaşılan yukarıdaki videonun da silinme ihtimali bulunmakta onun için videoda söylenen sözleri alıntı olarak size aktaracağız.

Kısaca bu cinayetin buz dağının görünen yüzünün bile sadece bir kısmı olduğunu belirten hacker grubu bir çok bilgiye sahip olduklarını söyledi. Ve ayriyeten “Bu haksızlık ve cinayetler devam ettiği taktirde biz büyük bir orduyuz(lejyonerleriz), bizi bekleyin” diyede ekleyen hacker grubunun dediklerinin sadece bir kısmını (son kısım) değiştirmeden sizler için alıntıladık.

“Dünya artık gözünü açmaya başlıyor ve bir sonuç olmadan dökülen her kan artık insanları daha da sinirlendiriyor. Bu memurlar cezai suçlamalarla cezalandırılmalı ve özellikle Memur Chauvin cinayetle yargılanmalı. Maalesef sizin yozlaşmış adalet sisteminize güvenmiyoruz, bu nedenle işlediğiniz suçları dünyanın gözleri önüne sereceğiz. Biz büyük bir orduyuz(lejyoneriz). Bizi bekleyin.”

Tarafsız şekilde olayı ve hacker grubunun mesajını sizlere aktardık. Bizleri yeni gelişmeler için takipte kalın sevgili dostlar.

Please write your comments

deneme bonusu