En Ucuz Hosting Firmaları 2020 - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

En Ucuz Hosting Firmaları 2020

En Ucuz Hosting Firmaları 2020

Hosting, bir internet sitesi veya blog açmak istediğimiz zaman internet üzerinde barınma ihtiyacımızı giderir. Yani bir nevi internet dünyasında bir arsa kiralamış oluruz. Fazla bütçesi olmayanlar ve bu işlerde yeni olanlar için Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere 2020 yılının en ucuz hosting firmalarından bahsedeceğiz.

Domain Merkezi

Adına baktığımız zaman her ne kadar domain ile özdeşleştiğini görsek bile, bu firmanın hosting servisi de var. Eğer gerçekten çok sınırlı bir bütçeniz varsa yıllık 10 TL gibi bir fiyata ortalama bir siteye yetecek kadar bir hosting satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak yıllık 10 TL’ye hosting satın alabilirsiniz.

Gofasthost

Teknobilimadamı ailesinden biri olarak benim de kullandığım bu hosting firması gerçekten ucuz bir fiyat sunuyor. 60 TL gibi bir fiyata WordPress hosting alabilirsiniz ve 90 TL gibi bir fiyata da Cpanel hosting satın alabilirsiniz. İsminden de anlaşılacağı gibi gayet hızlı bir hosting firması. Eğer kaliteli canlı destek almak istiyorsanız ve uygun bir fiyat arıyorsanız burası tam da size göre. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Veridyen

Türkiye’de en çok kullanılan hosting firmalarından birisi olan Veridyen, aylık 9 TL gibi bir fiyata gayet uygun şekilde hosting sağlıyor. Eğer kaliteli canlı destek almak istiyorsanız ve uygun bir fiyat arıyorsanız burası tam da size göre. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: En İyi Fiyat Performans Telefonlar! 2020’de Alınabilecek F/P Telefonlar

Güzel Hosting

2008 yılından beri varlığını sürdüren Güzel Hosting, yıllık 40 TL gibi bir fiyata gayet ekonomik çözümler sunuyor. 12 yıllık tecrübeye sahip olan bu firmanın destek sistemi gayet tatmin edici. Eğer kaliteli canlı destek almak istiyorsanız ve uygun bir fiyat arıyorsanız burası tam da size göre. Buraya tıklayarak siteye gidebilirsiniz.

Please write your comments

deneme bonusu