Huawei P Smart S tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Huawei P Smart S tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Huawei P Smart S tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Çin menşeli akıllı telefon üreticisi Huawei, geçtiğimiz günlerde Enjoy 10s modelinin yenilenmiş hali olan P Smart S modelini tanıttı. Bu yazıda Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak sizlere geçtiğimiz günlerde tanıtılan Huawei P Smart S modelinin özelliklerini ve fiyatını detaylıca anlattık.

Huawei P Smart S fiyat ve özellikleri

Huawei P Smart S, 6.3 inç büyüklüğündeki OLED ekranıyla Full HD+ çözünürlük sağlarken, 20:9 formatında. Ayrıca parmak izi okuyuculu bu ekranda, çentik ve 16 Megapiksel ön kamera bulunuyor.

Huawei’nin özellikle orta segment telefonlarında sıkça karşılaşılan işlemci olan Kirin 710F, bu telefonda da kullanılmış. İşlemci, 8 çekirdekle beraber 2.2 GHz hızla çalışıyor. Huawei P Smart S, 4GB RAM ve 128GB depolama ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca arka ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğünde. Kameraya ekstra olarak 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunuyor.

Bataryası 4000 mAh kapasitede olan Huawei P Smart S’in fiyatı ortalama 250 euro olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca telefon iki farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

Please write your comments

deneme bonusu