Samsung Galaxy A21s satışa çıktı! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy A21s satışa çıktı!

Samsung Galaxy A21s satışa çıktı!

Geçtiğimiz günlerde tanıtıldığını bildirdiğimiz Samsung Galaxy A21s satışa çıktı ve Türkiye fiyatı belli oldu. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Samsung Galaxy A21s’in Türkiye fiyatından ve özelliklerinden bahsedeceğiz.

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız yazımızda 4 GB RAM / 64 GB depolama alanına sahip cihazın fiyatının 216 dolar olduğunu belirtmiştik. Ülkemize siyah, beyaz ve mavi şeklinde üç renk seçeneği ile birlikte gelen Samsung Galaxy A21s’in Türkiye fiyatı 3.199 TL olarak belirlendi.

Samsung Galaxy A21s’in özellikleri

Galaxy A21s, 720×1600 piksel çözünürlüğe sahip ve 20:9 formatında olan 6.5 inçlik Infinity-O ekranıyla karşımıza çıkıyor. Ayrıca gücünü 2 GHz hızında çalışan ve sekiz çekirdekli işlemciden alan telefonun hangi işlemciye sahip olduğu resmi olarak açıklanmadı. Standart olarak 3 GB RAM ve 32 GB olarak gelen telefonun hafızası microSD kart ile 512 GB’a kadar artırılabiliyor.

Arkada dörtlü kamera yer alan telefonun ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.0 diyafram özelliklerine sahip. Ayrıca 8 Megapiksel f/2.2 ultra geniş açılı kamera, 2 Megapiksel f/2.4 makro kamera ve 2 Megapiksel f/2.4 derinlik algılama sensörü de telefonda mevcut. Telefonun ön tarafına baktığımız zaman da, 13 Megapiksel f/2.2 diyaframa sahip bir kamera görüyoruz.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Redmi Note 9 için indirim geldi

5000 mAh bataryaya sahip telefon, 15W hızlı şarj desteği sunuyor ve arka tarafta parmak izi okuyucusu da mevcut.

Özellikleri anlattığımız yazı için buraya tıklayabilirsiniz.

Please write your comments

deneme bonusu