PUBG en iyi silahlar hangileri? 2020 - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

PUBG en iyi silahlar hangileri? 2020

PUBG en iyi silahlar hangileri? 2020

Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere PUBG en iyi silahlar hangileri? konusunda bilgi vereceğiz.

Türkiye’de milyonlarca kişinin oynadığı ve battle royale oyunlar arasında ilk sıralarda olan PUBG, farklı özelliklerde birçok silahı içinde barındırıyor. PUBG oyuncuları da bu silahlardan hangilerinin daha iyi olduğu konusunda pek karar veremiyor. Aşağıda hazırlamış olduğumuz liste sayesinde siz de hangi silahların daha iyi olduğuna karar verebileceksiniz. Ayrıca bu listede pubg silah hasarları 2020 ve pubg en iyi silah sıralaması 2020 konularına da değineceğiz.

PUBG en iyi silahlar

SMG kategorisi

UMP45

ump45

Birçok FPS oyununda karşılaştığımız UMP45, PUBG tarafında da bizi karşılıyor. Mermi başına yaklaşık olarak 41 hasarı var ve yakın mesafelerde çok etkili. Eğer yakın mesafede oynamanız gereken durumlarda bu silahı kullanırsanız, rakipleri daha kolay etkisiz hale getirebilirsiniz.

Vector

vector

Şarjör kapasitesi bakımından biraz kötü olduğu için tercih edilmeyen Vector, aslında yakın mesafede çok etkili. 350 m/s
ateş hızı ve mermi başına yaklaşık olarak 30 hasar vermesi, yakın mesafede baya kullanılabilir yapıyor.

AR kategorisi

AKM

akm

CS:GO gibi oyunlarda da sıkça karşılaştığımız AKM, oyunun en güçlü saldırı tüfeklerinden biri. Çok fazla seken bir silah olduğu için, aim kontrolünüzün çok iyi olması lazım. Eğer aiminiz iyiyse, yüksek hasarı sayesinde AKM ile rakipleri birer birer indirebiliyorsunuz. Silah rakiplere yaklaşık olarak 47 hasar veriyor.

AUG

aug

İyi, kötü herkesin elde etmek istediği silahlardan birisi olan AUG, yalnızca droplardan elde edilebiliyor. Ancak bu silahı bir şekilde elde ettiğiniz zaman da tam bir öldürme canavarına dönüşüyorsunuz. Çünkü 940 m/s gibi muazzam bir mermi hızına ve yaklaşık olarak 41 hasara sahip.

M416

m416

PUBG oyununda en çok tercih edilen silahlardan birisi de M416 olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de üzerine yerleştirilen eklentileriyle birlikte harika bir silaha dönüşüyor. Hem AKM kadar sekmiyor, hem de hasar verme konusunda çok geride değil.

Groza

m416

Üst tarafta özelliklerini yazmış olduğumuz AUG silahı gibi Groza da sadece droplardan elde edilebiliyor. Atılan her mermi başına yaklaşık olarak 47 civarında hasar veren Groza, AKM tüfeğiyle aynı hasarı vermesine rağmen daha az sekiyor. Bu da silahı bir hayli tercih edilebilir kılıyor.

DMR kategorisi

Mini 14

mini 14
İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile Güncellemesi ile Yeni Harita Geldi!

Listede bulunan diğer DMR yani nişancı tüfeklerine nazaran daha düşük bir hasara sahip olan Mini 14 ile diğerlerinden daha hızlı ateş edebiliyorsunuz. Her ne kadar hasar konusunda biraz düşük kalsa da atış hızı bakımından öne geçmeyi başarıyor.

SLR

slr

SLR, nişancı tüfekleri arasında yaklaşık olarak 58 hasarıyla en çok mermi başına hasara sahip olan silah. Eğer hasarı yüksek bir nişancı tüfeği kullanmak istiyorsanız, bu silah tam size göre.

SR kategorisi

Kar98k

kar98k

Oyunda en çok kullanılan SR yani keskin nişancı silahı olan Kar98k, oyuncular arasında bir hayli popüler. Level 3 kaska sahip olmayan oyunculara tek atan bu silah, mermi başına yaklaşık olarak 79 gibi bir hasar veriyor.

AWM

awm

PUBG’nin en güçlü silahı olarak kabul edilen AWM, AUG ve Groza silahları gibi sadece droplardan elde edilebiliyor. Silahın sunduğu avantajlar arasında, kask leveline bağlı kalmaksızın direkt olarak tek atması. AWM, 945 m/s mermi hızı ve mermi başına yaklaşık olarak 105 hasara sahip.

Please write your comments

deneme bonusu