Honor 10X Lite tanıtıldı! Özellikleri elimize geçti - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Honor 10X Lite tanıtıldı! Özellikleri elimize geçti

Honor 10X Lite tanıtıldı! Özellikleri elimize geçti

Çinli teknoloji devi Huawei’nin alt markası olan Honor, çok güzel bir telefonla karşımıza tekrardan çıktı. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere Honor 10X Lite özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

Honor 10X Lite özellikleri neler?

Honor 10X Lite, 6,68 inç büyüklüğünde, FHD çözünürlükte IPS LCD ekranla geliyor. Parmak izi okuyucusunu yan tarafta bulunduran cihazın ekranında delikli çentik yapısı da yer alıyor. Cihaz gücünü ise Kirin 710A işlemciden alıyor. Orta segment bir telefon için oldukça yeterli bir işlemci bu.

Cihaz kamera tarafında ise arka tarafta dörtlü bir kamera kurulumuna sahip. Bu kameralar ise sırasıyla; 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü olarak karşımıza çıkıyor.

Honor 10X Lite tanıtıldı! Özellikleri elimize geçti
honor 10x lite

Ayrıca Honor 10X Lite, 5.000 mAh pil kapasitesi ve 22,5W hızlı şarj desteğiyle geliyor. Orta segment için oldukça ideal bir telefon olduğunu söyleyebiliriz. Bir de telefonun fiyatı ve çıkış tarihi hakkında ne yazık ki elimizde pek bir bilgi yok. Ancak yakın zamanda açıklanması beklenenler arasında.

Please write your comments

deneme bonusu