Huawei Mate 30E Pro tanıtıldı! Özellikleri de belli oldu - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Huawei Mate 30E Pro tanıtıldı! Özellikleri de belli oldu

Huawei Mate 30E Pro tanıtıldı! Özellikleri de belli oldu

Birkaç gün önce yapılan büyük Huawei lansmanı ile birlikte amiral gemisi modeller kullanıcılarla buluştu. Çinli üretici Huawei, bu lansmanda sadece amiral gemisi modelleri tanıtmakla yetinmedi ve yeni bir model olan Huawei Mate 30E Pro’yu kullanıcılara tanıttı. Tanıtımla beraber özellikler de ortaya çıkmış oldu. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere Huawei Mate 30E Pro özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

Huawei Mate 30E Pro özellikleri

Huawei Mate 30E Pro tanıtıldı! Özellikleri de belli oldu

Huawei’nin yeni amiral gemisi modellerinden birisi olan Huawei Mate 30E Pro, gücünü Kirin 990E işlemciden alıyor. İşlemci haricinde Huawei Mate 30 Pro ile aynı donanım özelliklerine sahip olan telefon, 8 GB RAM ve 256 GB / 512 GB depolama alanına sahip. Ana modelden pek farklı olmadığı için kullanıcıları biraz hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebiliriz.

Cihazın ekran tarafına baktığımız zaman, 1176 x 2400 piksel çözünürlükte 6,53 inç OLED bir ekranla karşılaşıyoruz. Ön bölümde iki adet 32 Megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafa baktığımızda ise dörtlü bir kamera kurulumuna rastlıyoruz. Bu kameralar sırasıyla 40 megapiksel ana kamera, 40 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 8 megapiksel telefoto kamera ve derinlik sensöründen oluşuyor.

Huawei Mate 30E Pro tanıtıldı! Özellikleri de belli oldu
huawei mate 30e pro

Fiyatı açıklanmayan telefonun 4.500 mAh batarya kapasitesi ve 40W kablolu hızlı şarj, 27W kablosuz şarj özelliği bulunuyor. Cihazın renk seçenekleri ise sırasıyla Siyah, Kozmik Mor, Zümrüt Yeşili, Uzay Gümüşü, Yeşil ve Turuncu olarak açıklandı.

Please write your comments

deneme bonusu