Şaşırtan fiyat! Redmi K30s ne kadara satılacak? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Şaşırtan fiyat! Redmi K30s ne kadara satılacak?

Şaşırtan fiyat! Redmi K30s ne kadara satılacak?

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi tarafından yakın bir zaman diliminde tanıtılması beklenen Redmi K30S modelinin etiket fiyatı belirlendi. Özelliklerine göre bu fiyat oldukça şaşırttı. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere Redmi K30s fiyatı hakkında bilgi vereceğiz.

Redmi K30s fiyatı ne kadar?

Şaşırtan fiyat! Redmi K30s ne kadara satılacak?

Xiaomi Mi 10T’nin birebir aynısı olan model, yaklaşık olarak 374 dolar gibi bir fiyat etiketiyle geliyor. Ayrıca piyasanın Snapdragon 865 işlemcili en ucuz telefonu olacak. Güçlü kaynakların söylediğine göre telefon büyük bir ihtimalle Çin’e özel üretilecek. Öyle bir şey olması durumunda ülkemize gelmesi de çok zor gibi görünüyor.

Xiaomi Mi 10T ile aynı olduğu için aslında pek sorun yok. Sonuçta Mi 10T ülkemize gelecek. Ancak fiyat konusunda büyük bir fark olması da bekleniyor açıkçası.

Redmi K30s özellikleri ne olacak?

Şaşırtan fiyat! Redmi K30s ne kadara satılacak?

Xiaomi Mi 10T ile aynı özelliklere sahip olduğu için, her ne kadar telefonun özelliklerini bilmesek de Mi 10T özelliklerini belirtebiliriz. Telefon 6,67 inç FHD+ 144 Hz IPS LCD ekran ile geliyor. Ekranın önündeki selfie kamerası da 20 megapiksel değerinde olacak.

Gücünü Snapdragon 865 işlemciden alan cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB / 256 GB donanım özelliklerini de bünyesinde barındıracak. Ayrıca cihazın pil kapasitesi 5.000 mAh olurken, 33W hızlı şarj desteğine sahip olması da gözlerden kaçmıyor.

Kamera tarafına bakacak olursak; 108 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera ile birlikte gayet yeterli bir kurulum meydana geliyor.

Please write your comments

deneme bonusu