Exxen platformunun üyelik fiyatı ne kadar? İşte Acun Ilıcalı açıklaması! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Exxen platformunun üyelik fiyatı ne kadar? İşte Acun Ilıcalı açıklaması!

Exxen platformunun üyelik fiyatı ne kadar? İşte Acun Ilıcalı açıklaması!

Merhaba değerli Tekno bilim adamı takipçileri,

Acun Ilıcalı’nın kurduğu yeni çevrimiçi yayın platformu olan Exxen, ülkemizde bir hayli popüler olan Netflix ve Amazon Prime gibi video yayın platformlarına kafa tutmayı planlıyor. 1 Ocak 2021 tarihinde yayına başlayacak olan platformun aylık üyelik fiyatları Acun Ilıcalı resmi Instagram hesabından duyuruldu. Özellikle fiyatıyla beraber sektördeki rekabet kıvılcımlarını daha da ateşleyebilir.

Exxen aylık üyelik fiyatları ne kadar?

Koronavirüs ile birlikte hayatımıza daha fazla giren içerik platformlarına bir yenisinin daha Acun Ilıcalı tarafından ekleneceğini haftalar öncesinden öğrenmiştik. Ünlü YouTuber Enes Batur gibi birçok YouTuber’ın ve ülkemizde büyük kitlelere sahip sanatçıların yer alacağı bu platformun üyelik fiyatları da oldukça merak konusuydu.

Exxen platformunun üyelik fiyatı ne kadar? İşte Acun Ilıcalı açıklaması!

Acun Ilıcalı tarafından yapılan Instagram hikaye paylaşımına göre platformun aylık ücreti 9,90 TL olarak belirlenmiş. Ayrıca 7 günlük ücretsiz deneme süresi de sunuluyor. 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan platformun oldukça fazla kullanıcı sayısına ulaşacağı tahmin ediliyor. Özellikle fiyatıyla da diğer içerik platformlarına kafa tutabilecek düzeyde.

Peki ya siz Acun Ilıcalı’nın yeni içerik platformu Exxen’i nasıl buluyorsunuz? Sizce üyelik almaya değer mi veya alacak mısınız? Yorumlarınızı büyük keyifle bekliyoruz.

Please write your comments

deneme bonusu