Xiaomi Mi 11 sonunda tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı ne? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xiaomi Mi 11 sonunda tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı ne?

Xiaomi Mi 11 sonunda tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı ne?

Uzun zamandır tanıtılmasını beklediğimiz amiral gemisi Xiaomi Mi 11, sonunda tanıtıldı. Bu tanıtımla beraber modelin özellikleri ve fiyatı da tam olarak ortaya çıkmış oldu. İşte bizde Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere Xiaomi Mi 11 özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi vereceğiz.

Xiaomi Mi 11 özellikleri neler?

Xiaomi Mi 11 sonunda tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı ne?

Sürekli olarak sızıntıları çıkan ve haber gündemimizde oldukça yer alan model Xiaomi Mi 11, 2020 yılının bitişine doğru tanıtılan tek model olması yönüyle de oldukça merak uyandırdı. Çağı yakalamayı oldukça başaran modelin modern tasarımının yanında bir de ekranının çok büyük olması dikkatleri çekiyor. Cihazın ekranı 6.81 inç AMOLED, 120 Hz yenileme hızı, 1.500 nit, 515 PPI ve 2K çözünürlük özelliklerine sahip.

Gücünü Snapdragon 888 işlemciden alan Mi 11, GPU tarafında Adreno 660 işlemciye sahip. Cihaz, 8 GB ile 12 GB RAM, 128 GB ile 256 GB depolama alanı seçenekleri sunuyor. Bu özelliklerden yola çıkarak, oldukça güçlü bir amiral gemisinin geldiğini söyleyebiliriz. Pil tarafında 4.600 mAh kapasiteye sahip olan Mi 11, 55Ww hızlı şarj, 50W kablosuz şarj ve 10W ters kablosuz şarj ile geliyor.

Şarj cihazı çıkacak mı?

Xiaomi Mi 11 sonunda tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı ne?

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberlerde telefon kutusunun boş olacağından bahsetmiştik. Evet, telefon kutusu boş olacak. Ancak Xiaomi, Apple’dan farklı şekilde, şarj cihazını da telefonun yanında ücretsiz gönderiyor. Yani eğer isterseniz şarj cihazını kutunun dışında ücretsiz olarak alabilirsiniz. Xiaomi ise çevreyi korumak istiyorsanız, şarj cihazını almayın diyor. Buradan çıkaracağımız sonuç ise kararın kullanıcıya bırakılması. Eğer şarj cihazını almayı tercih ederseniz de 55W GaN temelli bir hızlı şarj cihazı gönderiliyor.

Xiaomi Mi 11 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi 11 sonunda tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı ne?

Android 10 + MIUI 12.5 arayüz ile gelen cihazın yeni arayüzü oldukça akıcı bir deneyim sunuyor. Fiyat konusunda ise Xiaomi Mi 11’in baz seçeneği 612 dolar olurken en üst seçeneği 719 dolar olarak belirlenmiş. Fiyatlar bir amiral gemisi modele göre normal diyebiliriz.

Please write your comments

deneme bonusu