Clubhouse Nedir ve Nasıl Üye Olunur - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Clubhouse Nedir ve Nasıl Üye Olunur

Clubhouse Nedir ve Nasıl Üye Olunur

Merhaba Teknoloji Haberleri sevenler, Clubhouse Nedir ve Nasıl Üye Olunur, günlerdir söz konusu sosyal platform konusunda .eşitli sorular meydana geliyor. Bu sorulara ise biran önce cevap vermekte büyük fayda olduğunu söylemek gerekiyor. Özellikle de evde olduğumuz zamanlarda böyle bir sosyal medya platformu herkesin büyük bir şekilde dikkatini çekti.

Her sosyal medya platformunda olduğu gibi, burada da bazı eksiklerin başlangıçta söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. Bu eksikliklerden ilerleyen cümlelerde söz edeceğiz. Aslında bunları bir eksiklik değil de, tamamen hazırlık aşaması olarak da değerlendirebilirsiniz. Çünkü giderilmeyecek şeyler değil, aksine üzerine çalışılması gereken şeyler olacaktır.

Clubhouse Nedir ve Nasıl Üye Olunur
Clubhouse Nedir ve Nasıl Üye Olunur

Clubhouse Nedir?

2020’de Alpha Exploration Co. tarafından geliştirilmiş bir yazılım olacaktır. Aslında canlı sohbet odalarının mevcut olduğunu söylemek gerekiyor. Bildiğiniz üzere Podcast’ler artık günlük hayatımızda oldukça fazla mevcut ve bu platformu tamamen “canlı” bir Podcast platformu olarak değerlendirebilirsiniz. Aslında oldukça yeni bir platform olduğuna bakmayın, şimdiden fazlasıyla rağbet gördü.

İçeride farklı konularda sohbet odaları bulunuyor. Bu odalarda farklı farklı konular konuşuluyor. Sizler de dinleyici olarak girebiliyorsunuz ve o sohbetlere de katılım sağlayabiliyorsunuz. Sadece ses var görüntü de yok fotoğraf paylaşmak da yok.

Clubhouse’a Nasıl Üye Olunur?

Şu anda sadece iOS için kullanımdadır. Fakat Android içinde geliştiricilerin devrede olduğu bilinmektedir. iOS içerisinde ise bir uygulamayı nasıl indiriyorsanız, o şekilde indirerek direkt olarak üye bir şekilde kullanıma hazır hale geliyor.

Fakat konu ile alakalı şöyle bir detay var. Her şeyi tamamladınız ama maalesef sohbet odalarına girerek konuşmaları dinlemek ya da dahil olmak gibi bir imkanınız şu anda yok. Uygulamayı daha önce indirmiş ve halihazırda kullanan birinin size davetiye göndermesi gerekiyor, ancak bu şekilde aktif olabiliyorsunuz. Anlayacağını üzere şu anda herkes bu platformda yer alamıyor. İlerleyen zamanlarda ise herkesin kullanabileceğini düşünüyoruz. Ne zaman olur, bilinmez.

 

Please write your comments

deneme bonusu