Ford 3D baskı atıklarını kamyon parçalarına dönüştürüyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Ford 3D baskı atıklarını kamyon parçalarına dönüştürüyor

Ford 3D baskı atıklarını kamyon parçalarına dönüştürüyor

Merhaba sevgili tekno bilim adamı okuyucuları; Atıkla başa çıkmanın en iyi yolu, bunun için yeni bir yaşam bulmaktır ve Ford, 3D yazıcı atığıyla mücadele konusunda öncülük etmektedir. Şirket, tüm bu artıkları daha büyük bir şeye dönüştürmek için HP ile çalışıyor; araba parçaları.

Ford ve HP, 3D Yazıcı Atıklarını Yeniden Kullanmak İçin Birlikte Çalışıyor

Bu işbirliğinin haberi Ford Media Center web sitesinde yayınlandı . Ford şimdi bir şeyi 3B yazdırdığınızda elde ettiğiniz tozu yeniden kullanıyor. Bu toz genellikle atılır, ancak Ford onu çalışan kamyon parçalarına dönüştürmek ister.

Elbette, Ford bunu tek başına başaramazdı. Bu nedenle şirket, atığın nerede oluştuğunu, neyden yapıldığını ve Ford’un onu çok daha yararlı bir şeye nasıl dönüştürdüğünü belirlemek için HP ile işbirliği yaptı.

Günümüzde pek çok endüstrinin 3D baskının gücünü kullandığı göz önüne alındığında, artık toz sorunu oldukça gerçektir. Ve HP makinelerini olabildiğince verimli olacak şekilde tasarlarken, hala çok az şey kalıyor.

Ford
Ford

Ford, kalan tüm tozu toplayacak ve bir enjeksiyon kalıbında kullanacaktır. Bu kalıp daha sonra Ford’un iş için yeterince sağlam ve güçlü olacağını iddia ettiği kamyon parçaları üretecek.

3D baskılı atık kullanılarak yapılmış bir araca ne zaman atlayabileceğinizden emin değiliz, ancak umarız bu teknoloji günlük kullanımımızı azaltmaya yardımcı olacak yeni bir yol olacaktır.

Please write your comments

deneme bonusu