Twitter Spaces yakında masaüstüne geliyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Twitter Spaces yakında masaüstüne geliyor

Twitter Spaces yakında masaüstüne geliyor

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Sesli sohbet uygulaması Clubhouse, Nisan 2020’de sahneye çıktı ve popülerliği, benzer özellikleri öne çıkaran diğer sosyal medya uygulamalarının domino etkisine neden oldu. Twitter, Spaces piyasaya sürülmesiyle bu uygulamalardan biriydi.

Masaüstü Spaces Erişim

Twitter’da kıdemli yazılım mühendisi Noah Jorgensen, şu anda üzerinde çalıştığı şeyin ekran görüntülerini Cuma günü paylaştı: bir masaüstü bilgisayardan Spaces’a erişim. Jorgensen’in ekran görüntüleri, bir Stüdyoya katılmak istediğinizde görünen küçük bir açılır pencere gösterir. Şu anda bu Alanda bulunan kişilerin bir listesini ve Bu alana katıl yazan mor bir düğmeyi göreceksiniz .

Twitter’a Sosyal Medyadaki Diğer Sesli Sohbet Seçeneklerine Karşı Bir Avantaj Sağlayacak mı?

Twitter’ın Spaces’ı masaüstüne getirmesi, onu birkaç platformda kullanıma sunmaktan çok daha fazlasıdır. Spaces’ı bir bilgisayarda kullanmak, tüm kullanıcılara sahip oldukları konuşmaları daha şık hale getirme fırsatı verir. Örneğin, podcast yayıncıları ve müzisyenler genellikle masaüstü kurulumlarına bağlı ses kaydı için profesyonel ekipmanlara sahiptir.

Spaces
Twitter Spaces

Twitter’ın ücretsiz olması Spaces’ı Clubhouse için sağlam bir rakip haline getiriyor. Sadece davetli bariyer olmasaydı, Clubhouse’un sahip olacağı bazı izleyici kitlesi alabilir. Masaüstü erişimine izin vermek muhtemelen oyunu değiştirecektir. Clubhouse hala test aşamasındadır ve masaüstü uyumluluğu eklemenin gelecekteki planlarının bir parçası olup olmadığını kim bilebilir. Facebook’un da kendi rakibini inşa ettiğini biliyoruz, ancak açıkçası bu konuda daha da az bilgi yayınlandı.

Please write your comments

deneme bonusu