Xiaomi Mi Smart Projector 2, Android TV’ye ve küçük form faktörüne sahiptir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xiaomi Mi Smart Projector 2, Android TV’ye ve küçük form faktörüne sahiptir

Xiaomi Mi Smart Projector 2, Android TV’ye ve küçük form faktörüne sahiptir

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Xiaomi bugün yoğun bir gün geçirdi çünkü şirket, Mi 11 Ultra akıllı telefon ve Mi Band 6 giyilebilir cihaz da dahil olmak üzere bir dizi yeni ürünü duyurduğu büyük bir etkinlik düzenledi. Duyurunun çoğu, giydiğimiz veya ceplerimizde taşıdığımız cihazlara odaklanırken, Xiaomi ayrıca Xiaomi Mi Smart Projector 2 adlı popüler Mi Smart Projektörünün yeni bir sürümü hakkında konuşmak için biraz zaman harcadı.

Orijinalin sunduğu özellikleri alır ve yüksek parlaklığa sahip küçük bir projektöre ihtiyaç duyan herkes için almaya değer kılacak birkaç temel yolla bunların üzerine inşa edilir.

Xiaomi Mi Smart Projector 2’yi Görmeye Değer Kılan Nedir?

Orijinal Xiaomi Mi Akıllı Projektörden elde edilen en büyük gelişme parlaklıktır. İlk model yalnızca 500 ANSI lümeni desteklerken, Xiaomi Mi Smart Projector 2, 1300 ANSI lümen parlaklık sunuyor. Bu, bir projektör neslinden diğerine neredeyse üç kat daha fazla parlaklık, ki bu gülünç bir sıçramadır.

Parlaklığın dışında, yeni Mi Smart Projector 2, 1920x1080p çözünürlüğe sahip. 4K desteğini görmek harika olsa da, Xiaomi Mi Smart Projector 2 tarafından sunulan nispeten düşük fiyat noktası, UHD’nin dahil edilmesini yasaklıyor. Ayrıca HDR10 desteği alır ve bu 1080p çözünürlüğü 60 ila 120 inç arasında bir ekran boyutuna yansıtabilirsiniz.

Xiaomi Mi Smart Projector 2
Xiaomi Mi Smart Projector 2

Sese gelince, çift 10W hoparlör ve hem DTS-HD hem de Dolby Audio formatları için destek var. Projektör, hiçbir şey izlemediğinizde Bluetooth hoparlörü olarak da kullanılabilir, bu da bunu çok yönlü bir teknoloji parçası yapan güzel bir bonus.

Hoparlör, kutudan çıkar çıkmaz Android TV yüklenmiş olarak gelir ve Google tarafından onaylanmış olup, Google Play’e ve onunla birlikte gelen tüm uygulamalara tam erişim sağlar. Chromecast desteğine sahip olduğu için içeriği akıllı telefonunuzdan projektöre de ışınlayabilirsiniz. Xiaomi, Android TV’nin hangi sürümünün yükleneceğini açıklamadı, bu yüzden öğrenmek için hoparlörün hazır olmasını beklememiz gerekecek.

Please write your comments

deneme bonusu