iPhone’da YouTube Videoları Nasıl İndirilir? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iPhone’da YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

iPhone’da YouTube Videoları Nasıl İndirilir?

YouTube web sitesi 2005 yılında kullanıma sunuldu ve halen dünyanın en popüler video akışı web sitelerinden biridir. Google şu anda uygulama ve web sitesi haklarına sahiptir ve bu nedenle Android akıllı telefonlarla sorunsuz entegrasyona sahiptir. Doğal olarak, iPhone’unuzda sürekli olarak izlemek yerine bir YouTube videosunu indirerek verileri nasıl koruyacağınızı bilmek isteyebilirsiniz. YouTube’un ücretli bir abonelik hizmeti olan YouTube Premium ile videoları iPhone’unuzun YouTube uygulamasına kaydedebilir ve akışa almadan tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

Çevrimdışıyken kaydedilen videolara erişmeye devam edebilirsiniz. Tek dezavantajı, kayıtlı videolarınızı yalnızca etkin aboneliğiniz sırasında izleyebilmenizdir. Bu nedenle, bu gönderide size YouTube videolarını iPhone’unuzun kamera rulosuna nasıl kaydedeceğinizi öğreteceğiz, böylece bu videoları istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Burada belirtilen tüm yöntemler, akıllı telefonunuzda herhangi bir jailbreak işlemi gerektirmez. Öyleyse başlayalım.

YouTube Videolarını YouTube Uygulaması Üzerinden İndirme

Yukarıda belirtildiği gibi, bir YouTube Premium Abonelik hesabınız varsa, herhangi bir Youtube videosunu YouTube uygulamasının kendisinde kolayca indirebilirsiniz. En büyük sebeplerden biri, videoları herhangi bir zamanda çevrimdışı görüntüleme için indirmektir. Aylık ücret, iPhone’unuzda internet bağlantısı olmadan sık sık video izliyorsanız faydalıdır. Ek olarak, bu resmi bir teknik olduğu için, bu yöntemle kanunları ihlal etme şansınız yok. Bu nedenle, bir videoyu YouTube uygulamasına başarıyla kaydetmek için tüm adımlara bakıyoruz.

  1. Youtube uygulamasını iPhone’unuza indirin.
  2. Ardından, uygulamayı açın ve sol alt köşede olması gereken Kitaplığa gidin.
  3. Oradan, İndirilenler sekmesinde önceki indirmeleri arayın.
  4. Ardından, tercih ettiğiniz videoyu Youtube uygulamasında açın ve ardından videonun hemen altındaki İndir düğmesine tıklayın.
  5. Ayrıca videonun önizleme bölmesindeki üç nokta simgesine dokunup İndir’e tıklayabilirsiniz. Daha sonra farklı video kaliteleri seçeneğine sahip olacaksınız.
  6. Tercih ettiğiniz seçeneği seçin. Şimdi indirilen videoyu İndirilenler bölümündeki Kitaplık sekmesinde bulacaksınız.

Böylece tüm bu adımlarla YouTube uygulamasındaki herhangi bir videoyu Youtube Premium aboneliği ile iPhone’unuza kolayca indirebilir ve izleyebilirsiniz.

iPhone'da YouTube Videoları
iPhone’da YouTube Videoları

YouTube Videolarını iPhone’unuzun Film Rulosuna İndirme

Blackhole Splitter adlı üçüncü taraf bir uygulamayla YouTube videolarını akıllı telefonunuzun galerisine veya kamera rulosuna da kaydedebilirsiniz. Bu uygulama, herhangi bir Youtube videosunu iPhone’unuza kolayca kaydetmenizi sağlar ve bu videoları herhangi bir aktif internet bağlantısı olmadan istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Bu eylemi gerçekleştirmek için tüm adımları görelim.

  1. Öncelikle, iPhone’unuzun App store’unu açın ve Blackhole Splitter uygulamasını arayın.
  2. Ardından, uygulamayı bulduğunuzda uygulamayı yükleyin. Kurulduktan sonra App store’dan çıkın.
  3. Şimdi Youtube uygulamasını açın ve indirmeniz gereken istediğiniz videoyu bulun. Üç dikey nokta simgesine tıklayın ve ardından Paylaş’a tıklayın.
  4. Videonun bağlantısını kopyalayın ve YouTube uygulamasından çıkın.
  5. Tüm bunlardan sonra, Blackhole Splitter uygulamasını açın ve ortadaki siyah düğmeye dokunun. Kolayca yerleştirilmelidir.
  6. Ardından, uygulama, Fotoğraflar uygulamasına erişmek için izin isteyecektir. Erişime izin ver.
  7. Şimdi YouTube’dan en sevdiğiniz video indirilmelidir. iPhone’unuzun Fotoğraflar uygulamasını açmanız yeterlidir.
  8. Video artık Son Kullanılanlar sekmesinde görünür olmalıdır. İzleyin ve keyfini çıkarın.


from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/0lMOZRg
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu