Exoprimal Çıkış Tarihi İnternete Sızdı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Exoprimal Çıkış Tarihi İnternete Sızdı

Exoprimal Çıkış Tarihi İnternete Sızdı

Bir sızıntı, Perşembe günkü Capcom Spotlight etkinliğinde duyurulması planlanan üçüncü şahıs dinozor nişancı oyunu Exoprimal için bir çıkış tarihi ortaya çıkardı. Dino Crisis’in yapımcılarından biri tarafından üretilen, ancak başka bir ilgisi olmayan Exoprimal, birçok Capcom hayranının henüz ne düşüneceğinden emin olmadığı bir merak konusu. Şaşırtıcı derecede yakın bir çıkış tarihi ve o tarih ile bu tarih arasında geleceği bilinen bir beta ile Capcom hayranları kısa süre içinde önemli miktarda Exoprimal haberi alabilir.

Capcom Spotlight, Capcom Creators topluluğunun üyeleri tarafından 9 Mart Perşembe günü saat 14:30 PT/5:30 ET’de düzenlenmesi planlanan bir etkinliktir. Programda yer alması planlanan oyunlar arasında Resident Evil 4’ün yeniden yapımı, Monster Hunter Rise: Sunbreak, Mega Man Battle Network Legacy Collection ve Ghost Trick yer alıyor: Phantom Detective yer alıyor. Exoprimal de Capcom Spotlight etkinliği için onaylandı, ancak hangi özel duyuruların planlandığına ilişkin ayrıntılar henüz onaylanmadı.

Insider Gaming, Capcom’un bu öğleden sonraki Capcom Spotlight etkinliği sırasında Exoprimal için duyurmayı planladığı şeylerin bir kısmını öğrendiğini bildirdi. Rapora göre, Exoprimal çıkış tarihi açıklanacak. Bu çıkış tarihi, eğer sızıntı doğruysa, 14 Temmuz 2023. Yani sadece dört ay sonra. Co-op nişancı oyununun dünya çapında PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S’de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Capcom Spotlight etkinliği sırasında Capcom’un neleri duyurmayı planladığına dair daha fazla ayrıntı paylaşılmadı. Çıkış tarihinin yeni bir fragmanla birlikte etkinliğin Exoprimal bölümünün tamamını oluşturması muhtemel. Ayrıca Exoprimal’in betasının ne zaman yapılmasının planlandığı gibi başka bilgilerin de paylaşılması mümkün. Ancak bu henüz doğrulanmadı, bu nedenle ilgilenen Capcom hayranları başka neler açıklanabileceğini öğrenmek için programı izlemeye devam etmeli.

Exoprimal Çıkış Tarihi
Exoprimal Çıkış Tarihi

Exoprimal şimdiye kadar çok sayıda kapalı test gerçekleştirdi. Beta oturumları 11 Temmuz ve 7 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi, ancak her biri kısa sürdü. Bu beta etkinliklerinden edinilen izlenimler tamamen olumsuz ya da olumlu değil, ancak daha fazlasını öğrenmek için merak uyandırıyor. Exoprimal’in mutant dinozor ordularıyla savaşmanın dikkat çeken bir yanı var.

Exoprimal ile ilgilenenler bugün ilerleyen saatlerde Capcom Spotlight etkinliği sırasında Capcom’un yeni tanıtımına göz atabilirler. Ancak bunu atlayanlar için Exoprimal’in sadece dört ay uzakta olduğunu söyleyebiliriz. Bu, önümüzdeki haftalarda ve aylarda Exoprimal için sağlıklı miktarda açıklama ve haber olması gerektiği anlamına geliyor. Exoprimal 2023 yılında PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S’de yayınlanacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/wj8lNOg
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu