Modern Warfare 2 beş gün boyunca ücretsiz oynanabilecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Modern Warfare 2 beş gün boyunca ücretsiz oynanabilecek

Modern Warfare 2 beş gün boyunca ücretsiz oynanabilecek

Call of Duty: Modern Warfare 2 şu anda ikinci sezonunda, yakında yolun yarısına ulaşacak ve “Reloaded” yenilemesini getirecek. Bu büyük güncelleme oyunculara yeni bir çok oyunculu harita, silahlar ve daha fazla içerik sunacak.

Warzone 2 oyuncuları 2. Sezon Reloaded’ın yayınlanmasından sonra çok oyunculu oyun modlarını ücretsiz olarak deneyebilirler. Ücretsiz deneme sürümü oyunun tamamına erişim sağlamayacak olsa da, senaryo hala kilitli olacağından, oyuncular co-op raid’in ilk bölümü de dahil olmak üzere çeşitli oyun modlarının tadını çıkarabilirler.

Modern Warfare 2
Modern Warfare 2

Modern Warfare 2’ye 16-20 Mart Tarihleri Arasında Ücretsiz Erişin

Ücretsiz deneme sürümü, Sezon 2 Reloaded’ın lansmanından bir gün sonra 16 Mart TSİ 09:00’da erişime açılacak ve 20 Mart TSİ 09:00’a kadar beş gün boyunca PC (Battle.net ve Steam üzerinden), Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve PlayStation 5 dahil olmak üzere tüm platformlarda devam edecek.

Oyuncular yeni Himmelmatt Expo haritası, yakında çıkacak olan nişancı tüfeği Tempus Torrent ve Drop Zone, All of Nothing ve One in the Chamber gibi en yeni oyun modları da dahil olmak üzere en yeni içeriklere göz atabilecekler.

Ücretsiz oyuncular Aralık ayında yayınlanan Special Ops Raid bölüm 1’e de erişebilecekler. Bu mod, eşleştirme sunmadığı için yalnızca önceden oluşturulmuş üç kişilik bir ekiple çalışır. Ücretsiz ve ücretli oyuncular bu bölümü birlikte oynayabilecek. Ancak zorluk seviyesi yalnızca “standart” ile sınırlı olacak. Modern Warfare 2 için ücretsiz erişim döneminin bir parçası olarak mevcut tüm harita ve modların tam listesi şunları içerir:

Çekirdek (6v6) Haritalar: Farm 18, Mercado Las Almas, Shipment, Dome, Himmelmatt ExpoÇekirdek Modlar: Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed, Gun Game, Infected, One in the Chamber, All or NothingSavaş Haritaları: Santa SeñaSavaş Haritası Modları: Kara Savaşı, İstilaÖzel Operasyonlar: Atomgrad – Special Ops Raid Episode 01 (Yalnızca standart zorluk seviyesi)

İndirme boyutu her platform için farklılık gösterecek ve Warzone 2 oyuncularının Modern Warfare 2’ye ücretsiz olarak erişmek için ek bir indirme yapması gerekecek.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/zabphco
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu