Red Dead Redemption hayranlarına müjde: Yeni oyun yakında geliyor! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Red Dead Redemption hayranlarına müjde: Yeni oyun yakında geliyor!

Red Dead Redemption hayranlarına müjde: Yeni oyun yakında geliyor!

Geçtiğimiz yıl Red Dead Redemption söylentileriyle doluydu; serinin her iki oyununun da yeni nesil versiyonlarının çıkabileceği söyleniyordu, ancak daha sonra çıkan haberlerde Rockstar’ın GTA 6’ya odaklanması için bu tür yeniden yapımların durdurulduğu iddia edildi. Söylentilerin bu kez serinin ilk oyununa odaklanmasıyla seri yeniden ilgi odağı haline geldi.

Red Dead Redemption hayranlarına müjde
Red Dead Redemption hayranlarına müjde

Geçtiğimiz ay, Kore derecelendirme kurulu Take-Two Interactive’in Red Dead Redemption’ın yeni bir versiyonunu yayınladı; Gematsu’nun belirttiğine göre bu versiyon oyunun Xbox 360 ve PS3 için mevcut derecelendirmelerinden ayrı. Bu paylaşımdan bu yana ne Rockstar ne de yayıncı Take-Two RDR ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı, ancak 2023 derecelendirmesi elbette seriyle ilgili bir şeyler olacağına işaret ediyor.

Last Stand Media’dan Colin Moriarity yangına körükle gidiyor. Eski IGN gazetecisi yakın zamanda yaptığı bir podcast’te Red Dead 1 remaster’ının varlığından bahsetmişti – bu podcast şu anda Patreon üzerinden ücretli olarak yayınlanıyor. Ancak Eurogamer, Moriarity’nin Kore derecelendirme kurulu gönderisinin ardından “bunun gerçek olduğuna dair onay” aldığını belirtiyor.

Red Dead Redemption yeni oyun yakında geliyor!
Red Dead Redemption yeni oyun yakında geliyor!

En üstte belirttiğimiz gibi, hem RDR’nin hem de devam oyunu Red Dead Redemption 2’nin yeni versiyonları bir süredir söylentiler arasında ve Red Dead’in bu yeni versiyonunun – eğer gerçekse – nasıl bir şekil alacağından tam olarak emin değiliz. Tam bir yeniden yapımdan mı yoksa basit bir remaster’dan mı bahsediyoruz? Mevcut nesil RDR 2 için de somut planlar var mı? Umarım bunu zaman gösterecek, çünkü bu söylentiler uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor gibi görünüyor!



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/F9ebOl2
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu