Sonynin çıkarılabilir surround hoparlörlere sahip yeni HT-AX7 ses sistemi piyasaya sürüldü - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Sonynin çıkarılabilir surround hoparlörlere sahip yeni HT-AX7 ses sistemi piyasaya sürüldü

Sonynin çıkarılabilir surround hoparlörlere sahip yeni HT-AX7 ses sistemi piyasaya sürüldü

Sony, soundbar ve kablosuz hoparlör arasında gidip gelen yeni bir ses sistemi tanıttı. Sony HT-AX7, çıkarılabilir surround hoparlörlerle birlikte geliyor ve olabildiğince kompakt. Yeni Sony HT-AX7, kablosuz mimarisiyle sinematik sesi neredeyse istediğiniz her yere ulaştırıyor.

Sony HT-AX7 ses sistemi piyasaya sürüldü
Sony HT-AX7 ses sistemi piyasaya sürüldü

Sony, Yeni Hoparlörünü Piyasaya Sürdü

Sony HT-AX7, önceki Sony ses ürünlerinden önemli ölçüde farklıdır. Taşınabilir bir sinema sistemi olarak etiketlenmiş ve tek bir üniteden üçlü bir sisteme dönüştürülebiliyor. Bunun nedeni, ünite ile birleşen iki çıkarılabilir hoparlöre sahip olmasıdır. Sony HT-AX7, benzersiz konfigürasyonu ile odanın her yerinde uzamsal ve odayı dolduran bir ses sunuyor. Hoparlörler evin etrafına üçgen bir düzende yerleştirildiğinde, sürükleyici ses sunar.

Üçlü üçgen düzenleme kurulduğunda, Sony 360 Uzamsal Ses Haritalama teknolojisi odayı saran birden fazla hayali hoparlör oluşturur. Bu, sinematik surround ses çıkışının ek avantajıyla uzamsal ses sunar. Duvara veya tavana kalıcı üniteler yerleştirmek veya kurmak zorunda kalmadan hoparlörleri etrafa yerleştirmeniz yeterlidir.

Sony HT-AX7, Sony’nin stereoyu 3 boyutlu surround sese dönüştürebilen upmixer algoritmasına sahiptir. Bu, sesin gerçek zamanlı olarak analiz edilmesini ve sürükleyici ses sunulmasını sağlar. HT-AX7’nin sunduğu uzamsal sese ilişkin güncel incelemeler, ister müzik çalarken ister TV ekranında film izlerken olsun olumlu. Çok yönlü Sony HT-AX7, odanızın herhangi bir yerine yerleştirilebilen bir ev hoparlörü olarak da kullanılabilir. HT-AX7, 30 saate kadar pil ömrüne ve Bluetooth bağlantısına sahip.

Sony Home Entertainment Connect Uygulaması, HT-AX7 için kontrol aracı sağlar. Ses sisteminin rehberli kurulumunu sağlar ve akıllı telefonunuz aracılığıyla ses alanını, ses seviyesini ve diğer parametreleri ayarlayabilirsiniz.

Yeni Sony ses sistemi fiziksel bir uzaktan kumanda ünitesiyle birlikte gelmiyor. Ürün %100 geri dönüştürülmüş PET şişelerden üretilmiş ve ambalajı bambu, şeker kamışı ve geri dönüştürülmüş kâğıda dayanıyor. Sony HT-AX7, Ağustos 2023’te 500$ fiyat etiketiyle satışa sunulacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/NxCA8jy
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu