Final Fantasy VII Rebirth önümüzdeki Şubat ayında piyasaya çıkıyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Final Fantasy VII Rebirth önümüzdeki Şubat ayında piyasaya çıkıyor

Final Fantasy VII Rebirth önümüzdeki Şubat ayında piyasaya çıkıyor

Final Fantasy VII Remake’in devamı niteliğindeki Final Fantasy VII Rebirth, selefi kadar umut vaat etmeye devam ediyor. Oyun, bugünkü PlayStation State of Play’de çıkış tarihini de doğrulayan yeni bir fragmanla bir kez daha gösterildi.

Final Fantasy VII Rebirth Piyasaya Çıkıyor
Final Fantasy VII Rebirth Piyasaya Çıkıyor

Final Fantasy VII Rebirth Piyasaya Çıkıyor

Muhtemelen buraya ne için geldiğinizi söyleyeyim: Final Fantasy VII Rebirth 29 Şubat 2024’te piyasaya çıkıyor. Fiziksel kopyasını satın alabileceğiniz PS5’e özel bir oyun. PS5 için Rebirth ve Final Fantasy VII Remake Intergrade’i içeren bir Twin Pack de dijital olarak ön siparişe sunulacak. Tüm bunlar oyunun eğlenceli yeni fragmanının sonunda ortaya çıktı.

Final Fantasy VII Rebirth, 2020 yeniden yapımındaki olayların hemen sonrasında geçiyor. Bu yeni fragman oyunun farklı yönlerine atlıyor. Zack Fair ve Cait Sith gibi nihayet önemli rollerle geri dönen karakterleri görüyoruz. Oynanış fragmanında, Golden Saucer gibi pek çok tanınabilir konumun yanı sıra oldukça fazla yeni oyun da gösterildi. Bu oynanış, savaş kliplerini, Chocobos ve araçlarda çevresel geçişleri ve önceki girişler kadar komik görünen mini oyunları içeriyordu. PlayStation Blog’da yayınlanan bir yazıda Square Enix, Rebirth’ün orijinal oyundaki olayları The Forgotten Capital’a kadar yeniden yorumlayacağını doğruladı.

Final Fantasy VII Rebirth 29 Şubat 2024 tarihinde PS5’te iki disk halinde piyasaya sürülecek. Persona 3 Reload ve Granblue Fantasy Relink de çıkacağı için o ay Japon geliştiricilerin RPG hayranları için yoğun bir ay olacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/GFEDws9
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu