Honor, V Purse’ü 19 Eylül’de Çin’de tanıtacak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Honor, V Purse’ü 19 Eylül’de Çin’de tanıtacak

Honor, V Purse’ü 19 Eylül’de Çin’de tanıtacak

Honor iki hafta önce IFA sırasında Berlin’de V Purse konseptini tanıttı. Çanta olarak takılabilen dışa doğru katlanabilen akıllı telefonun raflarda yerini alıp almayacağına dair sorular vardı ancak artık cevabını biliyoruz.

Honor, V Purse'ü Çin'de tanıtacak
Honor, V Purse’ü Çin’de tanıtacak

Şangay’da V Purse Tanıtılacak

Popüler bir Çinli aktör olan Yang Yang, telefonu tutarken ve duyuru tarihini teyit ederken görülüyor. İzleyicileri 19 Eylül’de Şangay’da Honor’un ev sahibi kalabalığın önünde V Purse’ün tanıtılacağı bir defileye tanık olmaya davet etti.

Davetiye ve ilgili tüm sosyal medya paylaşımları bir gösteri veya sunumdan bahsediyor – herhangi bir özelliği hakkında bir kelime yok, ancak bu muhtemelen bunun hedef kitlesini görünce anlaşılabilir. Bir konseptten ticari bir akıllı telefona geçiş yapmaya hazırlanan V Purse hakkında şüphesiz daha fazla şey duyacağımız etkinliğe sekiz gün var.

Honor V Purse’u Berlin’de zaten görmüştük (ama dokunmamıştık). Konsept, Huawei Mate Xs 2’ye ve onun etrafını saran ekranına, kameralarına ve tıklayıp açılabilir düğmesine benziyor. Ayrıca cihazın daha çok bir clutch gibi görünmesini sağlayan modaya uygun bir kılıf da gördük. O zamanlar Honor, telefonu yıl sonundan önce Çin’de piyasaya sürme olasılığından bahsetmişti, ancak görünüşe göre programın önüne geçebilir. Yine de bunun için uluslararası bir lansman pek olası görünmüyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/ENj8YC1
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu