Megan Fox ‘Mortal Kombat 1’de vampir Nitara’yı canlandıracak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Megan Fox ‘Mortal Kombat 1’de vampir Nitara’yı canlandıracak

Megan Fox ‘Mortal Kombat 1’de vampir Nitara’yı canlandıracak

Uzun soluklu video oyunu serisinden filme dönüşen Mortal Kombat, yeni bir oyun ve beraberinde tanıdık bir sesle geri dönüyor. Megan Fox, yeni oyun Mortal Kombat 1’in kadrosuna Nitara karakteriyle katılıyor. Nitara, Vaeternus Diyarı’ndan bir vampir ve Fox, insanların etini yiyen bir karakteri canlandırdığı kült-klasik filmi Jennifer’s Body’nin ardından bu rolün kendisi için mükemmel olduğunu söylüyor.

Mortal Kombat, Eylül 1993’te Sega Genesis ve Super NES sistemlerinde piyasaya sürülmeden önce 1992’de 2D bir arcade oyunu olarak prömiyerini yaptı. Midway Games tarafından yaratılan Mortal Kombat, sürekli kanlı aksiyon dalgaları ve benzersiz silahlarla karıştırılmış yetenekli dövüşler içeriyordu ve maçların sonundaki kanlı ölümleriyle ünlendi. Vahşi doğasına ilişkin şikayetler, kısmen bir kongre oturumuna ve 1994 yılında Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu’nun (ESRB) oluşturulmasına yol açtı.

Megan Fox Mortal Kombat 1
Megan Fox Mortal Kombat 1

Oyunda oyuncular bir karakter seçerek son “boss” ile kimin karşılaşacağını belirlemek için turnuva tarzı bir müsabakada bir dizi düşmana karşı savaşırlar. “Fatality!” ve “Finish him/her!”den “Flawless victory!” ve “Test your might!”a kadar birçok slogan bu seriden çıkmıştır. Orijinal dövüşçü kadrosu şunları içeriyordu:

  • Raiden, Şimşek Tanrısı
  • Liu Kang, Shang Tsung’u durdurmaya kararlı bir Shaolin keşişi
  • Johnny Cage, tanıtım isteyen bir Hollywood film yıldızı
  • Sonya Blade, bir ABD Özel Kuvvetler ajanı
  • Kano, Sonya Blade tarafından takip edilen bir tiran
  • Sub-Zero, Shang Tsung’a suikast düzenlemekle görevlendirilmiş paralı bir ninja
  • Scorpion, Sub-Zero’yu öldürmeye çalışmak için ölümden geri getirilen öldürülmüş bir Ninja

Fox’un Rol Hakkında Söyledikleri

Mortal Kombat serisinin geliştiricisi Warner Bros Games ve NetherRealm Studios Çarşamba günü Fox’un rolünü açıkladı. Aktrisle çarpıcı bir benzerlik taşıyan gotik karakterin dişleri ve aşırı kana susamışlığı da dikkat çekiyor.

Fox bir video klipte, ruh çalmak yerine hayatta kalmak için başkalarını avlamak ve kanlarını almak zorunda olan Nitara hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor. Mortal Kombat 1’deki motivasyonu vampir ırkını korumaktır. Karakterin wiki sayfasına göre, kan emdiği veya bağırsaklarını çıkardığı özel bitirici hareketleri var.

Fox, “Bu garip diyardan geliyor, bir tür vampir yaratık,” diye açıklıyor. “Kötü ama aynı zamanda iyi. İnsanlarını kurtarmaya çalışıyor. Ondan gerçekten hoşlandım. O bir vampir ve belli ki her ne sebeple olursa olsun yankı uyandırıyor. Oyunun içinde olmak çok güzel, anlıyor musunuz? Çünkü onu sadece seslendirmiyorum, o sanki benmişim gibi olacak.” Fox ses kaydı seanslarıyla ilgili olarak, bu rolün “kendime karşı daha özgür olmamı sağladığını” söylüyor. “Bu herkesin isteyeceği bir fırsat” diye açıklıyor. “Tüm zamanların en iyi video oyunlarından biri.”

Mortal Kombat 1 19 Eylül’de PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de satışa sunulacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/q62Kr9B
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu