Xiaomi Watch 2 Pro Wear OS, AMOLED ekran ve 4G LTE ile piyasaya sürüldü - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xiaomi Watch 2 Pro Wear OS, AMOLED ekran ve 4G LTE ile piyasaya sürüldü

Xiaomi Watch 2 Pro Wear OS, AMOLED ekran ve 4G LTE ile piyasaya sürüldü

Xiaomi, yeni Xiaomi 13T ve 13T Pro’nun yanı sıra yeni Watch 2 Pro’yu da tanıttı. Yeni akıllı saat bazı önemli özellikler getiriyor. Birincisi, yazılım cephesinde Google’ın Wear OS’sini çalıştırıyor, ancak markanın bunu yapan ilk Xiaomi akıllı saati değil. Xiaomi Watch 2 Pro, Snapdragon W5+ Gen 1 işlemciden güç alıyor ve büyük bir AMOLED ekrana sahip. Akıllı saat Gorilla Glass korumalı paslanmaz bir gövdeye sahip. İşte detaylar.

Xiaomi Watch 2 Pro Teknik Özellikleri
Xiaomi Watch 2 Pro Teknik Özellikleri

Xiaomi Watch 2 Pro Teknik Özellikleri

Xiaomi Watch 2 Pro, paslanmaz çelik yapısı ve yan tarafındaki döner kurma kolu ile birinci sınıf bir tasarım sunuyor. Yuvarlak kadran, 466 x 466 piksel çözünürlüğe ve 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip 1,43 inç AMOLED ekrana sahiptir. Kaputun altında, 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile eşleştirilmiş Snapdragon W5+ Gen 1 yonga seti tarafından desteklenmektedir.

Belirtildiği gibi, Watch 2 Pro Wear OS çalıştırıyor. Bununla birlikte, Xiaomi’nin kendi MIUI platformu tarafından katmanlandırılmıştır. Giyilebilir cihaz Play Store, Google Maps, Google Wallet ve NFC aracılığıyla temassız ödeme gibi özelliklere erişebiliyor.  İşlevsellik açısından akıllı saat, EKG izleme, kalp atış hızı izleme, vücut sıcaklığı izleme ve uyku izleme gibi özelliklerin yanı sıra 150 farklı spor modunu destekliyor.

Ayrıca Xiaomi Watch 2 Pro, LTE bağlantı desteği sayesinde sesli arama yapmanıza ve metin mesajları göndermenize de olanak tanıyacak. Saatin düzenli kullanımda 65 saat dayanacağı iddia ediliyor. Buna ek olarak, 5 ATM su geçirmezlik derecesi, Bluetooth, çift bant GNSS ve daha fazlasını getiriyor.

Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik

Xiaomi Watch 2 Pro’nun Wi-Fi varyantı 269 Euro, LTE varyantı ise 329 Euro olarak fiyatlandırılacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/0fbxKQ2
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu