Çift Periskop Lensli İlk Telefon Oppo Find X7 Pro’nun Görüntüsü Ortaya Çıktı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Çift Periskop Lensli İlk Telefon Oppo Find X7 Pro’nun Görüntüsü Ortaya Çıktı

Çift Periskop Lensli İlk Telefon Oppo Find X7 Pro’nun Görüntüsü Ortaya Çıktı

Çinli BBK Electronics’in çatısı altında Vivo, OnePlus, Realme ve iQOO ile birlikte yer alan markalardan biri de Oppo. Eğer bir telefon tutkunuysanız, bu isim size tanıdık gelecektir. 2024’ün ilk çeyreğinde çıkacak olan bir sonraki Oppo amiral gemisi serisi Find X7 serisi. Find X7, Find X7 Pro yönlendiren Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile Dimensity 9300 SoC tarafından desteklenebilir.

OPPO Find X7 Pro, Dünyanın İlk Çift Periskop Kameralı Telefonu Olacak!

Find X7 Pro hakkındaki söylentilerden biri de bir değil iki periskop kamera içeren dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağı yönünde. Oppo Find X7 Pro’nun yeni bir arka tasarıma sahip olacağına dair spekülasyonlar, Weibo’da Find X7 Pro’yu vahşi doğada gösterdiği iddia edilen canlı bir fotoğraf içeren bir gönderinin ardından doğru gibi görünüyor. Arka kamera modülü sekizgen şeklindedir ve bu nedenle aklınızda bir “Dur” işareti çağrıştırabilir.

OPPO Find X7 Pro, Dünyanın İlk Çift Periskop Kameralı Telefonu Olacak!
OPPO Find X7 Pro, Dünyanın İlk Çift Periskop Kameralı Telefonu Olacak!

Dört kamera arasında Sony’nin 1 inçlik LYT900 sensörüyle desteklenen 50MP Geniş kamera yer alıyor ki bu sensörün OnePlus 12’deki 50MP Birincil kamerayı destekleyeceği bildiriliyor. İki periskop kameradan biri Sony’nin IMX890 sensörünü kullanarak 2,7x’e kadar optik yakınlaştırma sağlayabiliyor. İkinci periskop kamera 50MP Sony IMX858 sensörle destekleniyor ve 6x’e kadar optik yakınlaştırma sağlıyor. Son sensör ise 50MP ultra geniş açılı kamera için ve o da Sony IMX890 olacak. Hasselblad, Find X7 Pro’nun fotoğrafçılık sistemine Portre Modu ve Bokeh Flare Portre dahil olmak üzere bazı filtreler ekleyebilir.

Find X7 Pro’da kullanılacak pilin gerçek boyutu bilinmemekle birlikte, söylentiler 100W kablolu şarjı ve 50W kablosuz şarjı destekleyeceğini söylüyor. Ne olursa olsun, Find X6 Pro 5000mAh batarya ile donatılmıştı, bu nedenle Find X7 Pro için bundan daha düşük bir kapasite görmek bizi şaşırtacaktır. Find X7 serisinin Ocak sonu ya da Şubat başında tanıtılması bekleniyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/71OkS9g
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu