Netflix, Aralık ayında GTA üçlemesi ile şimdiye kadarki en büyük oyunlarına kavuşuyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Netflix, Aralık ayında GTA üçlemesi ile şimdiye kadarki en büyük oyunlarına kavuşuyor

Netflix, Aralık ayında GTA üçlemesi ile şimdiye kadarki en büyük oyunlarına kavuşuyor

Netflix, Rockstar’ın GTA: The Trilogy – The Definitive Edition ile oyun serisine büyük bir ekleme daha yapıyor. Yeniden düzenlenmiş koleksiyon, 14 Aralık’ta iOS ve Android’in yanı sıra yayıncının yerel mobil uygulaması aracılığıyla Netflix Games’e geliyor.

Netflix GTA Üçlemesi

Ekim ayı ortasında yayınlanan bir raporda Netflix’in Rockstar ile bir lisans anlaşması yaparak popüler açık dünya serisini kataloğuna dahil edeceği belirtilmişti. Grand Theft Auto V serinin on yıldır devam etmesini sağlarken, orijinal oyunların yeniden yapımları serinin nasıl başladığını ve on yıllar boyunca nasıl geliştiğini görme şansı sunuyor.

GTA Üçlemesi Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ı bir araya getirdi. Her üç oyun da bir şekilde serinin bugünkü haline gelmesine yardımcı oldu ve başlangıçta zor bir durumda piyasaya sürülmesine rağmen, Rockstar daha sonra oyunları yamaladı ve güncelledi, ayrıca orijinal sürümlerini yeniden listeledi.

Rockstar bir sonraki Grand Theft Auto Aralık ayında açıklamayı planladığını zaten söylemişti, bu nedenle yeniden yapımları aynı göreceli zaman diliminde Netflix Games’e eklemek muhtemelen akıllıca olacaktır. GTA 6 birkaç ay (ya da daha fazla) daha çıkmayacak olsa bile, yeniden yapımlar serinin gündemde kalmasına yardımcı olacak. Ayrıca eski Rockstar oyunlarının geliştiricinin GTA+ hizmetine eklenmesiyle, GTA 6’nın çıkışından önce özellikle yeniden yapımların GTA 5 lehine zaman içinde kaybolmaması sağlanıyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/LR6yzkm
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu