Red Magic 9 Pro ve Pro+ tanıtıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Red Magic 9 Pro ve Pro+ tanıtıldı

Red Magic 9 Pro ve Pro+ tanıtıldı

Red Magic 9 Pro ve Pro+ nihayet burada ve piyasada elinize alabileceğiniz en güçlü akıllı telefonlardan bazıları. Tabii ne kadar agresif göründüklerini kabul ederseniz. Bu oyun telefonları Snapdragon 8 Gen 3 kullanılarak üretildi, öncekilerden daha iyi bir tasarım sunuyor ve hatta omuz tuşlarına, RGB fanlara ve daha fazlasına sahip.

Red Magic 9 Pro ve Pro+
Red Magic 9 Pro ve Pro+

Red Magic 9 Pro ve Pro+ Özellikleri

Diğer bazı şirketlerin aksine Red Magic, her iki cihaz arasında büyük farklar koymamaya karar verdi. Bu nedenle, Red Magic 9 Pro ve Pro+ pil kapasitesi, şarj hızı ve RAM dışında her yönden benzerdir. Peki, bu devasa akıllı telefondan ne elde edeceksiniz?

Yeni başlayanlar için, hem Red Magic 9 Pro hem de Pro+ 6,8 inç düz AMOLED ekran sunuyor. BOE bu ekranları tedarik ediyor ve 120Hz yenileme hızı elde ediyorsunuz. Telefon ekran altı kamera kullandığı için ön kamera boşluğu yok, bu da buradaki odak noktasının esas olarak oyun olduğunu açıkça gösteriyor. Ekran ayrıca 2.160Hz PWM karartma ile 1.600 nit tepe parlaklığında derecelendirilmiştir. Ayrıca, kalp atış hızı monitörü olarak çalışan bir ekran altı parmak izi okuyucusuna da sahipsiniz, bu gerçekten görmek istediğim bir şey.

Temel Red Magic 9 Pro 12GB LPPDR5X RAM ve 256GB ya da 512GB UFS 4.0 depolama seçenekleriyle geliyor. Pro+ varyantı 16/24 gigs RAM ile geliyor ve 1TB’a kadar depolama alanı sunuyor. Her iki telefon da 10.182 mm2’lik bir alanı kapladığı için umut verici görünen bir ICE soğutma sistemine sahip. Red Magic, yeni soğutma sisteminin telefonun çok daha serin çalışmasına yardımcı olduğunu, ekranın altında bir grafen katmana ve daha iyi hava akışı sağlayacak daha büyük bir hava kanalına sahip olduğunu iddia ediyor. Cihazın içinde 22.000 gibi çılgın bir RPM’de dönebilen ve %30 daha iyi termal iletkenliğe sahip bir fan bulunuyor.

Varyant seçiminiz ne olursa olsun, Red Magic 9 Pro ve Pro+ havacılık sınıfı alüminyum çerçevelerden ve düz bir cam arka kısımdan yapılmıştır. Arkada kamera çıkıntısı yok ve kamera sistemi 50 megapiksel birincil kamera ve 50 megapiksel ultra geniş kamera sunuyor.

Red Magic 9 Pro, 80W kablolu şarj ile 6.500 mAh’lik devasa bir pil sunuyor. Pro+ ise 165W hızlı şarj ile 5.500 mAh batarya sunuyor ki bu en hafif tabirle çılgınlık. Hem Red Magic 9 Pro hem de Pro+ siyah, şeffaf beyaz ve şeffaf siyah renklerde mevcuttur.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/1oFlXqd
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu