AirPods 4 sızıntısı tüm yeni özellikleri ortaya çıkardı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

AirPods 4 sızıntısı tüm yeni özellikleri ortaya çıkardı

AirPods 4 sızıntısı tüm yeni özellikleri ortaya çıkardı

AirPods’un elden geçirileceğine dair spekülasyonları sürdüren Apple yorumcusu Mark Gurman, 2024 yılında iki giriş seviyesi AirPods 4 versiyonu görmeyi beklediğini yineledi.

AirPods 4 olarak adlandırılan kablosuz kulaklıklar hakkında Apple’dan resmi bir haber olmamasına rağmen, Gurman en son Power On bülteninde (MacRumors aracılığıyla) Apple’ın 2024 yılında Vision Pro ve Apple Watch’un daha fazla dikkat çekmesiyle giyilebilir cihaz işine odaklanacağını söylüyor. Benim için daha ilginç olanı ise, raporda Cupertinolu teknoloji devinin 2024 yılında her iki giriş seviyesi AirPods setini de değiştirmeyi planladığının tekrarlanması.

Bu yılın başlarında Apple, Wonderlust etkinliğinde amiral gemisi AirPods Pro 2 gürültü önleyici kablosuz kulaklıklarını USB-C bağlantı noktasıyla güncellemiş ve Pro 2 serisi modelleri için iOS 17 ile birlikte Adaptive Audio paketini de kullanıma sunmuştu. Apple ayrıca AirPods Pro 2 için USB-C donanımlı bir şarj kutusunu 99 dolara satmaya başladı, bu nedenle 2024’te tanıtılacak yeni AirPods’ların Lightning yerine USB-C şarj bağlantı noktasıyla geleceğini varsaymak güvenli.

AirPods 4 sızıntısı tüm yeni özellikleri
AirPods 4 sızıntısı tüm yeni özellikleri

Apple AirPods 4: Başka Neler Beklenebilir?

AirPods 4, Apple’ın giriş seviyesi modellerini düzene sokacak ve AirPods 2 ve AirPods 3 modellerinin yerini alacak. Şu anda bu fiyat noktasının ne olacağına dair bir gösterge yok, ancak Gurman daha önce yeni sürümlerin “benzer şekilde fiyatlandırılacağını”, ancak fiyatlandırma yapısı karışıklığını önlemek için yeni sürümlerin “daha farklı” olacağını belirtmişti.

Yeni giriş seviyesi versiyonun AirPods 3’e oldukça benzer olması bekleniyor. Geliştirilmiş versiyon ise Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ve Uyarılarımı Bul için hoparlörlü bir şarj kutusu gibi Pro’ya özel birkaç özelliği miras alarak katmanlar arasındaki çizgiyi bulanıklaştıracak. Bu, ANC’yi daha uygun bir fiyat noktasına getirecek ve her iki yeni sürüm de görünüşe göre iyileştirilmiş uyum sunacak ve bir gövdeye sahip olacak ve “üçüncü nesil AirPods ile Pro modelinin bir karışımı gibi” görünecek.

Apple yeni AirPods değişikliklerini/tanıtımlarını genellikle Eylül ayındaki etkinliklerinde yapıyor ve muhtemelen yeni AirPods 4 versiyonları 2024’ün ilerleyen aylarında yeni iPhone modelleriyle birlikte piyasaya sürülecek. Buna ek olarak, Apple’ın 2024 yılında AirPods Max 2 amiral gemisi kulaklıklarının yeni bir versiyonunu da tanıtacağı söyleniyor. Bu güncelleme muhtemelen yeni renk seçenekleri ve Lightning portunun yerini alacak bir USB-C şarj portu ile sınırlı olacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/JYQfWZx
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu