Microsoft, Xbox Game Pass yayınını reklamlarla birlikte ücretsiz olarak yayınlayabilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Microsoft, Xbox Game Pass yayınını reklamlarla birlikte ücretsiz olarak yayınlayabilir

Microsoft, Xbox Game Pass yayınını reklamlarla birlikte ücretsiz olarak yayınlayabilir

Microsoft yeni bir ücretsiz Xbox Game Pass katmanı fikrini değerlendiriyor olabilir. Bir şirket yöneticisi, Xbox bulut oyun akışı için reklamları destekleyecek yeni bir ücretsiz katmanla ilgili düşüncelerini paylaştı. İşte tüm ayrıntılar.

Microsoft Xbox Game Pass Reklamlarla Yayınlanabilir

Wells Fargo TMT Zirvesi sırasında Xbox Finans Direktörü Tim Stuart katılımcılara şirketin Game Pass’i “oyun oynanabilen her ekrana” getirmek istediğini söyledi. Bu oldukça zor olacak, ancak hizmeti genişletmeye yardımcı olabilecek bir yöntem, oyun akışında reklam destekli bir katman olabilir. Bu değişiklik, Game Pass’in gelişmekte olan pazarlarda yaşayan oyuncular için çok daha erişilebilir olmasına yardımcı olabilir.

Microsoft Xbox Game Pass Reklamlarla Yayınlanabilir
Microsoft Xbox Game Pass Reklamlarla Yayınlanabilir

Stuart, “Bahsetmek istediğim vizyon, xCloud oyun akışına sahip olmamız, böylece Game Pass Ultimate’a abone olabilir ve yüzlerce oyunu tarayıcı deneyimi olan herhangi bir uç noktaya aktarabilirsiniz” dedi. “Afrika ya da Hindistan, Güneydoğu Asya gibi modellerde, belki de konsol öncelikli olmayan yerlerde, ‘hey, 30 saniyelik bir reklam izlemek ve ardından iki saatlik oyun akışı almak ister misiniz?

Bu, temelde Microsoft’un kısa reklamlar yayınlayarak üst düzey harcanabilir gelire sahip olmayan bölgelerdeki oyunculara saatler süren oyun deneyimi sunacağı anlamına geliyor. Afrika gibi pazarlar öncelikle akıllı telefonlarda ve diğer mobil cihazlarda oyun oynuyor, bu nedenle bu özellik muhtemelen o bölgelerde daha çekici olacaktır. Amerikan teknoloji devinin Xbox Game Pass için böyle bir iş modeli üzerinde çalıştığı söyleniyor, ancak şu an itibariyle resmi bir bilgi açıklanmadı. Bu nedenle, konuyla ilgili daha fazla bilgi edindiğimizde güncellemeler sunacağımızdan, daha fazlası için buralarda kalın.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/oy9cpb3
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu