Oppo Find X7 tasarımı yeni render ile ortaya çıktı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Oppo Find X7 tasarımı yeni render ile ortaya çıktı

Oppo Find X7 tasarımı yeni render ile ortaya çıktı

Yaklaşmakta olan Oppo Find X7 serisi hakkında çok şey duyuyoruz. Kısa bir süre önce Pro modelinin şeması da çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve çift periskoplu bir telefoto kamera tasarımını ortaya çıkardı. Şimdi de Twitter/X’te standart Find X7’ye ait bir render görüntüsü ortaya çıktı.

Oppo Find X7 Yeni Görüntüleri

Renderda, Oppo Find X7 yeşil renkte ve arkasında büyük bir dairesel kamera adası ile görebiliyoruz. Kamera lensleri bir Hasselblad logosu eşliğinde ‘T’ şeklinde düzenlenmiş. Daha önceki raporlara göre, kamera kurulumu 50MP ultra geniş sensör ve 64MP OmniVision OV64B periskop telefoto lens ile tamamlanan 50MP Sony LYT-808 birincil kamera tarafından yönetilecek.

Oppo Find X7 tasarımı yeni render
Oppo Find X7 tasarımı yeni render

Kamera modülünün üzerinde sol köşeye yerleştirilmiş bir LED ışığı da görebiliyoruz. Find X7’nin sızdırılan bu görüntüsü, Find X7 Pro’nun şemalarını yakından takip eden ve seri genelinde tutarlı bir görünüm sağlayan bir tasarımı ortaya koyuyor. Ön tarafa geçildiğinde, cihazın merkezde hizalanmış bir delikli kesik ile kavisli bir ekrana sahip olduğu görülüyor.

Kaputun altında, Find X7’nin bir MediaTek Dimensity 9300 işlemci barındırması bekleniyor. TSMC’nin 4nm süreci üzerine inşa edilen bu işlemci 3.25GHz’de bir Cortex-X4 çekirdeği, 2.85GHz’de üç Cortex-X4 çekirdeği ve 2.0GHz’de dört Cortex-A720 çekirdeği içeriyor. Aynı şekilde, telefonun 120Hz yenileme hızına, 16GB LPDDR5x RAM’e ve 1TB’a kadar UFS 4.0 depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. Şarj 100W olarak gelebilir ve 5000mAh pil içermesi bekleniyor.

Oppo Find X7 serisi cihazlarla ilgili ayrıntıları henüz paylaşmadı. Üç model hakkında söylentiler var: Find X7, X7 Pro ve X7 Ultra. Vanilya model dışında, Find X7 Pro ve Find X7 Ultra’da bulabileceğiniz diğer modellerle ilgili ayrıntıları da düzenli olarak güncelliyoruz. Oppo henüz Find X7 serisi için bir lansman tarihi açıklamadı. Ancak sızıntı ve söylentilerin miktarı göz önüne alındığında, cihazın yakında resmiyet kazanmasını bekleyebiliriz.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/pIFZki3
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu