iOS 17.4 ile iPhone’unuza Gelen Tüm Yeni Emojiler - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iOS 17.4 ile iPhone’unuza Gelen Tüm Yeni Emojiler

iOS 17.4 ile iPhone’unuza Gelen Tüm Yeni Emojiler

Yeni iPhone özellikleri her zaman eğlencelidir. Çalınan Cihaz Koruması ve Apple Music ortak çalma listeleri gibi özellikler iOS’u en son sürüme güncellemeyi heyecan verici hale getiriyor. Herhangi bir yazılım güncellemesinin en iyi kısmı yeni emojilerdir ve Apple’ın yaklaşan güncellemesi bazı harika emojiler yer alıyor.

Apple, iOS 17.4’ün bir parçası olarak, 118 yeni emojiyi karışıma ekliyor. Bu yeni simgeler Unicode’un Eylül ayında yayınlanan Emoji 15.1 önerilerinden alınmıştır. Apple, Google ve Samsung gibi şirketlerin Unicode emojilerinin kendi versiyonlarını tasarlamaları genellikle zaman alıyor, bu nedenle Apple’ın yorumlarını burada görmek dört ay sürdü.

iPhone’a Hangi Yeni Emojiler Geliyor?

Burada çok sayıda toplam varyasyon olsa da, gerçekten sadece altı yeni “emoji konsepti” var:

  • Yatay Olarak Sallanan Kafa
  • Baş Dikey Olarak Sallanıyor
  • Phoenix
  • Kireç
  • Kahverengi Mantar
  • Kırık Zincir
iPhone'a Hangi Yeni Emojiler Geliyor?
iPhone’a Hangi Yeni Emojiler Geliyor?

iOS 17.4 çoğunlukla Apple’ın yalnızca AB’ye getirdiği üçüncü taraf uygulama pazarları ve gerçek üçüncü taraf web tarayıcıları gibi AB’nin Apple’a uygulamasını emrettiği değişikliklerden oluşuyor. Avrupa dışındaki bizler en azından yeni emojilerimizin tadını çıkarabiliriz. (Ve elbette ABD’de klimamızın ve ücretsiz yakıt ikmallerimizin de).

iOS’un Yeni Emojilerini Hemen Şimdi Nasıl Deneyebilirsiniz?

Apple tüm bu yeni emojiler iOS 17.4’e dahil edecek, ancak bu makale itibariyle henüz bir yayın tarihi bulunmuyor. Bu nedenle, Apple’ın güncellemeyi iPhone’unuzda kullanılabilir hale getirmesi için belirtilmemiş bir süre beklemeniz gerekecek.

Beklemek istemiyorsanız, bu emojilere bugün erişmek için iOS 17.4 beta sürümünü deneyebilirsiniz. Ancak bunu tavsiye etmiyorum: Beta yazılımlar tanımları gereği test aşamasındadır, bu da yükledikten sonra hatalar ve diğer yazılım sorunlarıyla karşılaşabileceğiniz anlamına gelir. Bununla birlikte, iPhone’unuzun genel kararlılığına yönelik riskleri anlıyorsanız, iPhone’unuz iOS 17 ile uyumlu olduğu sürece beta sürümünü hemen şimdi yükleyebilirsiniz.

iOS 17.4 beta sürümünü yüklemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Burada Beta Güncellemeleri’ne dokunun ve ardından iOS 17 Geliştirici Beta’yı seçin. Sayfaya geri dönün, ardından iOS 17.4 beta kartının altındaki Şimdi Güncelle’ye dokunun.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/Qy8lRtS
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu