Samsung Galaxy Tab Active 5 satışa sunuldu - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy Tab Active 5 satışa sunuldu

Samsung Galaxy Tab Active 5 satışa sunuldu

Samsung’un en yeni dayanıklı tableti Galaxy Tab Active 5, Ocak 2024’te yapılan ilk duyurunun ardından satışa sunuldu. İş ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan bu cihaz, selefi Galaxy Tab Active 4 Pro’yu önemli alanlarda geride bırakıyor. Samsung’un en yeni dayanıklı tableti Galaxy Tab Active 5, Ocak 2024’te yapılan ilk duyurunun ardından nihayet ABD’li müşteriler için satışa sunuldu. İş ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan bu cihaz, selefi Galaxy Tab Active 4 Pro’yu önemli alanlarda geride bırakıyor.

Galaxy Tab Active 5, ABD’deki kurumsal müşteriler için özel bir Enterprise Edition olarak sunuluyor. Fiyatlandırma standart model için 548,99 dolardan başlarken, 5G versiyonu 659 dolara satılacak. Bunlar bir tablet için oldukça yüksek fiyatlar, ancak bunun günlük kullanım için olmadığını, zorlu koşullarda çalışmak için üretildiğini göz önünde bulundurmalısınız.

Samsung Galaxy Tab Active 5 Teknik Özellikler
Samsung Galaxy Tab Active 5 Teknik Özellikler

Samsung Galaxy Tab Active 5 Teknik Özellikler

Daha önce de belirtildiği gibi, Galaxy Tab Active 5 zorlu ortamlar için üretilmiş sağlam bir tablettir. MIL-STD-810H sertifikalıdır ve 12 metreden düşmelere dayanabilen koruyucu bir kılıfla birlikte gelir. Ayrıca toz geçirmez, IP68 derecesi ile su geçirmez ve Gorilla Glass 5 ile çizilmeye karşı dayanıklıdır.

Ön tarafta 120Hz yenileme hızına sahip 8 inçlik bir FHD ekran var. Fotoğraflar için 13MP arka kamera ve 5MP selfie kamerası bulunuyor.

İşin performans tarafı, 6GB/8GB RAM ve 128GB/256GB depolama alanına sahip Exynos 1380 yonga seti tarafından ele alınıyor. Bu depolama alanı microSD kart ile genişletilebilir. Samsung zamanında yaptığı yazılım güncellemeleriyle adından söz ettirirken, Tab Active 5 eski Android 12 ile geliyor, ancak bir yükseltme bekleniyor.

Işıkları açık tutmak için 5.050mAh pil ve güvenlik için bir yan parmak izi tarayıcısı var. Ayrıca yan tarafta özel bir Active tuşu var ve bağlantı özellikleri arasında çift SIM, 5G, pogo pin, USB-C ve Wi-Fi 6 yer alıyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/5RfzS7J
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu