Şubat Ayının İkinci Yarısı İçin Xbox Game Pass Programı Açıklandı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Şubat Ayının İkinci Yarısı İçin Xbox Game Pass Programı Açıklandı

Şubat Ayının İkinci Yarısı İçin Xbox Game Pass Programı Açıklandı

Şubat ayının ikinci yarısı için Xbox Game Pass serisi, abonelerine çok çeşitli oyun deneyimleri sunan yeni oyunlar, DLC’ler ve avantajlardan oluşan bir karışımla genişliyor. Bu güncelleme, anlatı maceralarından aksiyon RPG’lerine ve spor simülasyonlarına kadar çeşitli türlerde oyunlar içeriyor ve her türden oyuncu için bir şeyler sunuyor.

Aboneler hemen başlayarak, 1960’lardan esinlenen bir evrende arkeoloji ile bilim kurguyu harmanlayan ve eski bir yapay zeka tanrısını keşfetmeye odaklanan bir oyun olan “Return to Grace “i keşfedebilirler. Ayrıca, iki zıt dünyayı bir savaş ve birlik hikayesinde birleştiren gerçek zamanlı savaş sistemi ile bilinen “Tales of Arise” oyunu da bulunmakta.

22 Şubat’ta “Bluey: The Videogame” yayınlanacak ve ailelerin bir dizi interaktif hikaye ve oyun aracılığıyla Bluey ve maceralarıyla etkileşime girmesine olanak tanıyacak. Oyuncuların bir köpekbalığı rolünü üstlendiği aksiyon RPG oyunu “Maneater”, 27 Şubat’ta Game Pass geri dönüyor ve EA Play Ultimate üyeleri için “Madden NFL 24” ile birlikte 8 Mart’a kadar Ultimate Team Supercharge Paketi kazanacak.

Şubat Ayının İkinci Yarısı İçin Xbox Game Pass Programı
Şubat Ayının İkinci Yarısı İçin Xbox Game Pass Programı

“Indivisible” 28 Şubat’ta Game Pass’e geri dönüyor ve güzelce hazırlanmış bir fantezi dünyasında keşif ve savaşın bir karışımını sunuyor. “Space Engineers”, 29 Şubat’ta geliyor ve uzayda mühendislik, inşaat ve hayatta kalmaya odaklanan bir açık dünya sandbox deneyimi sunuyor. 5 Mart’ta katılacak olan “Warhammer 40,000: Boltgun”, Warhammer evreninde geçen bir nişancı deneyimi sunmaktadır.

Güncelleme ayrıca Microsoft Flight Simulator için “Dune” genişlemesini de öne çıkararak oyuncuların “Dune” dünyasını uçuş yoluyla deneyimlemelerini sağlıyor. “Diablo IV” 28 Mart’ta Game Pass’e yayınlanacak ve sonsuz ganimet ve zindanlarla yeni nesil bir aksiyon RPG deneyimi vaat etmektedir.

Game Pass aboneleri, 3 aylık Calm Premium deneme sürümü ve “Apex Legends”, “Assassin’s Creed Valhalla”, “Puzzle Quest 3” ve “PUBG: Battlegrounds” için özel içerik paketleri gibi yeni avantajlardan yararlanabilecek.

Hizmet, 29 Şubat’ta “Madden NFL 22” ve “Soul Hackers 2 “nin ayrılışını görecek ve oyuncuları kaldırılmadan önce bu oyunların tadını çıkarmaya teşvik edecek. Bu güncelleme, Xbox Game Pass’in abonelerine çeşitli ve dinamik bir oyun seçkisi sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha teyit ediyor. En son haberler ve güncellemeler için Xbox Game Pass sosyal medyada ve Xbox Wire’da takip edin.

Xbox Game Pass Şubat 2024 Wave 2 Serisinin Tamamı

  • Return to Grace (Bulut, Konsol ve PC) – 20 Şubat
  • Tales of Arise (Bulut, Konsol ve PC) – 20 Şubat
  • Bluey: Video Oyunu (Bulut, Konsol ve PC) – 22 Şubat
  • Maneater (Bulut, Konsol ve PC) – 27 Şubat
  • Madden NFL 24 (Bulut) EA Play – 27 Şubat
  • Indivisible (Bulut, Konsol ve PC) – 28 Şubat
  • Space Engineers (Bulut, Konsol ve PC) – 29 Şubat
  • Warhammer 40,000: Boltgun (Bulut, Konsol ve PC) – 5 Mart


from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/KH79uNw
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu