Lords of the Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Xbox Game Pass’e geliyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Lords of the Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Xbox Game Pass’e geliyor

Lords of the Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Xbox Game Pass’e geliyor

Microsoft genellikle Game Pass abonelik hizmetlerine gelen yeni oyunları birkaç haftada bir duyurarak üyelerine dört gözle bekleyecekleri yeni oyunlar sunuyor. Ancak bu kez bir yayıncı, basit bir basın açıklamasıyla, büyük sürümlerin dahil olduğu yaklaşan bir enjeksiyonu açıkladı.

Lords of the Fallen ve Sniper: Ghost Warrior Contracts 2’nin Game Pass’e Geleceği Onaylandı

Geçtiğimiz hafta çıkan söylentilerin ardından CI Games, Lords of the Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2’nin Game Pass’e geleceğini doğruladı. Bankier.pl adlı finans sitesinde yer alan belgeye göre, Microsoft ile anlaşma 3 Mayıs 2024 tarihinde imzalanmıştı.

Lords of the Fallen ve Sniper: Ghost Warrior Contracts 2'nin Game Pass'e Geleceği Onaylandı
Lords of the Fallen ve Sniper: Ghost Warrior Contracts 2’nin Game Pass’e Geleceği Onaylandı

Ne yazık ki, belgede oyunların Xbox ve PC Game Pass’e ne zaman geleceğine dair kesin bir tarih belirtilmiyor. İkilinin “2024 yılında Microsoft tarafından yürütülen Game Pass programına” katılacağı söyleniyor, yani en azından bu yıl içinde gelmeleri gerekiyor.

Lords of the Fallen, Hexworks tarafından geliştirilen ve 2023 yılında piyasaya sürülen soulslike’dır. Unreal Engine 5 destekli karanlık fantezi oyunu, 2014’te yayımlanan aynı adlı oyunun yeniden başlatılmasıdır ve bu kez çok daha geniş bir deneyim ve oyuncuların istedikleri zaman aralarında geçiş yapabilecekleri benzersiz bir “iki dünya” oyun ortamı sunmaktadır.

Lords of the Fallen geçtiğimiz günlerde 1.5 “Master of Fate” Yaması ile şimdiye kadarki en büyük güncellemesini de aldı. Bu güncelleme, rastgele ganimet ve düşmanlar gibi yeni değiştiriciler getirdi, karşılaşılan çetelerin yoğunluğunu ayarladı, permadeath’i etkinleştirdi ve oyuncunun zevkine bağlı olarak senaryo zorluğunu ayarlamak için birçok başka yol sundu.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ise CI Games’in taktiksel gizlilik serisinin altıncı ve en son oyunudur. Oyuncular, uzun mesafeli keskin nişancı atışlarından yakın dövüşe ve gizli sızma görevlerine kadar her şeyin mevcut olduğu çok çeşitli ortamlarda hedefleri ortadan kaldırmakla görevlendirilmiştir.

Game Pass’te Lords of the Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 için henüz onaylanmış bir başlangıç tarihi bulunmadığından, abonelerin önümüzdeki aylarda dahil edilip edilmeyeceklerini görmek için Microsoft’un yeni dalga duyurularını takip etmeleri gerekecek.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/59AMNlY
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu