Sony, PS5 ve PC için çok oyunculu nişancı oyunu Concord Ağustos ayında çıkacağını duyurdu - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Sony, PS5 ve PC için çok oyunculu nişancı oyunu Concord Ağustos ayında çıkacağını duyurdu

Sony, PS5 ve PC için çok oyunculu nişancı oyunu Concord Ağustos ayında çıkacağını duyurdu

PlayStation State of Play sunumu bugün Sony’nin bir sonraki çok oyunculu deneyimi Concord bir bakışla başladı. Oyun geçen yıl duyurulmuş olsa da, bugün Sony’nin birinci parti geliştiricisi Firewalk Studios oynanış görüntülerini resmen açıkladı ve resmi bir çıkış tarihi verdi. Oyuncuların oynayacağı ilginç karakterlerden bazılarını tanıtan sinematik fragmanı yukarıda izleyebilirsiniz.

Concord’un Oynanışı Ortaya Çıktı, 23 Ağustos 2024’te PS5 ve PC’de Yayınlanacak

Bu, on oyuncunun hem geleneksel ateşli silahlar hem de süper güçlerle birbirlerine karşı mücadele ettiği takım tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Geliştirici, “Concord en sevdiğimiz sanat, anime, film ve TV dizilerinden esinlenerek, istek uyandıran bilim kurgu macerasına bir aşk mektubu olarak inşa ettik” diyor. “Çok oyunculu oyuna olan derin sevgimizle birleştiğinde, arkadaşlarınızla birlikte orada olmanız gereken, son ana kadar süren anlar yaratmaya ve galaksi, oynadığınız karakterler ve her oturum açtığınızda ziyaret ettiğiniz dünyalar hakkında daha fazla şey keşfederken bir macera duygusu yaratmaya kendimizi adadık.”

Bu kahraman nişancının karakterleri Freegunners adlı bir grup “kiralık silah” paralı askeridir ve her maçta oyuncular lansman sırasında mevcut 16 mürettebat havuzundan tercih ettikleri karakteri seçebilirler. Geliştirici, lansman sonrası güncellemelerin yeni Freegunner’lar, haritalar, modlar ve sinematik hikaye fragmanları sunacağını söylüyor.

Mistik güç kullanan varlıklar ve silahşörlerden gerçek robotlara kadar her şeyin oyuncular için kişilik olarak mevcut olduğu bu Freegunner’lardan bazılarının maçlarda nasıl oynandığına bir göz atmak için yukarıdaki oynanış fragmanını izleyin. Concord 23 Ağustos 2024’te piyasaya sürülecek. Ön siparişler 6 Haziran’da başlayacak ve yaklaşan bir beta için beş geçiş ile birlikte gelecek.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/QZFcD5V
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu