Amazfit Stratos 3 Tanıtıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Amazfit Stratos 3 Tanıtıldı

Amazfit Stratos 3 Tanıtıldı

Merhaba Teknoloji Haberleri-Teknoloji Rehberi, bugün sizlere Amazfit Stratos 3’den bahsedeceğiz.

Amazfit Stratos 3 hangi özelliklere sahip?

Ayrıntılar yazımızda.

Amazfit Stratos 3 pil ömrü ne kadar olacak?

14 gün kadar sürebilecek.

Amazfit Stratos 3 kaç saatte şarj dolacak?

2,5 saat sürecek.

Akıllı saatlerle ilgili çalışmalara bir yenisi de Huami’den geldi. Akıllı saat Amazfit Stratos 3, 14 güne kadar pil ömrü ve 50 metreye kadar da suya dayanıklılık gösterecek. Ayrıca bu akıllı saat 400’e yakın şarkıyı hafızasında depolayabilecek.

amazfit-stratos
Amazfit Stratos 3

Çin merkezli Huami firması, Amazfit Stratos 3 adlı akıllı saati tanıttı. Daha önce de Amazfit T-Rex adlı dayanıklı bir akıllı saati piyasaya sürmüştü. Şuanda da Amazfit Stratos 3 adlı akıllı saatinde tüm dikkatleri üzerine topluyor. Akıllı saatin çözünürlüğü 320×320 piksel olacak ve 1,34 inçlik kalınlığıyla daire şeklinde bir AMOLED ekran sunacak.

İlginizi Çekebilir: Samsung’dan Tansiyon Ölçen Akıllı Saat

 

Parmak İzi Bırakmıyor

Akıllı saat Amazfit Stratos, üzerinde ne kadar parmağınızı dolaştırsanız da iz yapmıyor. Ayrıca ekran Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Akıllı saatin en güzel yanlarından biri de Android 5 Lollipop veya İOS 10.0 ve sonraki sürümlerdeki telefonlarla entegre olabiliyor.

amazfit-stratos3
Amazfit Stratos 3 Tasarım

Pil Ömrü

Huami’nin açıklamalarına göre akıllı saat akıllı modundayken 7 gün, ultra dayanıklılık modunda ise 14 güne kadar bir pil ömrü sunuyor. Ayrıca saat, 70 saate kadar GPS kullanımı sağlıyor. Ayrıca saatin tamamen şarj dolabilmesi için ortalama 2,5 saat şarjda durması gerekiyor.

Amazfit Stratos 3, 80 farklı spor modunda çalışabiliyor.  Oldukça dayanıklı olan bu akıllı saat sarsıntılara karşı çok dayanıklı olduğundan spor esnasında kullanılabiliyor.

 

Please write your comments

deneme bonusu