Xiaomi POCO F2 Pro Fiyat Ve Özellikleri Duyuruldu - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xiaomi POCO F2 Pro Fiyat Ve Özellikleri Duyuruldu

Xiaomi POCO F2 Pro Fiyat Ve Özellikleri Duyuruldu

Merhaba Teknoloji Haberleri-Teknoloji Rehberi, bugün sizlere Xiaomi POCO F2 fiyat ve özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

POCO F2 fiyat ve özellikleri nasıl olacak?

Yazımızda ayrıntılar bulunuyor.

POCO F2 fiyat kaç TL olacak?

499-599 arasında olacak.

POCO F2'de kaç RAM olacak?

6GB-8GB iki versiyon olacak.

 

 

poco-f2-pro
POCO F2 Pro Özellikler

Covid-19 teknolojik alanda sıkıntılar yaratsa da lansmanlar hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu defa haberler POCO F2 Pro’dan geldi. Xiaomi bu modelinde yeni bir amiral gemi kullancak.

POCO F2 Pro Özellikler

POCO F2 Pro ekranında açılır bir mekanizma bulunacak ve ön kamera tam ekranlı bir şekilde deneyim sunacak.  Telefonun arka tarafında bulunan kameralar ortada yuvarlak bir çerçeve içerisinde toplanacak. Telefon ekranında Super AMOLED ekran kullanılacak ve piksel aralığı 1080×2400 olacak. Yoğunluk bakımından da 395 ppi yoğunluğa sahip olduğu belirtiliyor. Telefonun ön ve arka bölümleri Corning Gorilla Glass 5 ekranıyla korunacak. HDR10+ desteği sunacak olan telefon, 1200 maksimum nit parlaklığı da sağlayacak.

İlginizi Çekebilir: Samsung Glaxy A71 5G Sonunda Severleriyle Buluştu

 

Telefon dokunmatiğinde 180 Hz dokunma tepkisi bulunarak harika bir dokunmatik ekran deneyimi yaşatacak. Ortam ışığı sensörü de 360 derece olarak ekran özellikleri arasında yerini alacak.  Parmak iziyle korunması açısından güvenli bir özellik de telefonda bulunuyor.

POCO F2 Pro Donanım Özellikleri

Snapdragon 865 işlemci bulunan telefonda Adreno 650 grafik birimi bulunuyor. İşlemci 8 çekirdekten oluşan 1+3+4 çekirdek kümeleriyle harika bir deneyim sunacak. Bu çekirdekler arasında en yüksek performanslı Kryo 585 çekirdek bulunuyor.

Poco F2 Pro
Poco F2 Pro Fiyat

POCO F2 Pro Fiyatı

Telfonun iki adet versiyonu bulunuyor. Bunlardan 6GB+128 GB depolama alanlı olanın fiyatı 499 euro olacak ve 8GB RAM ve 256 GB depolama alanlı versiyonunun da 599 euro olacak.

Please write your comments

deneme bonusu