Bilgisayardan Instagram DM Nasıl Gönderilir? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Bilgisayardan Instagram DM Nasıl Gönderilir?

Bilgisayardan Instagram DM Nasıl Gönderilir?

Merhaba Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi. Sosyal medya siteleri arasında ön planda yer alan Instagram, genel olarak tabletlerle ya da mobil cihazlarla kullanılsa da belirli bir kitle kişisel bilgisayarları yardımıyla da aktif olarak bu platform içerisinde yer alabilmektedir. Bu sosyal medya mecrasını kullanarak bilgisayardan Instagram DM gönderme işlemlerini gerçekleştirmede de bir dizi işlemleri hayata geçirmek gerekmektedir.

Telefonla bilgisayarları entegre etme sonrasında da bu süreçleri hayata geçirmek mümkün olmaktadır. Bu entegrasyonla beraber birçok Android ya da iOS uygulamalarını bilgisayar üzerinden kullanabilmek kadar Instagram doğrultusunda hareket etmek de mümkündür. Bu tip faaliyet gösteren Instagram uygulaması sayesinde kişisel bilgisayarların farklı bir role bürünmeleri de söz konusu olabilmektedir.

Instagram Direct kullanıcılarının Instagram uygulaması üzerinden herhangi bir medya gönderimini sağlamasının yanı sıra DM gönderebilmeleri de mümkündür. Tüm cihazlardan kullanılabilecek düzeyde olan Instagram Direct uygulamasıyla beraber hareket etmek de söz konusudur. Uygulamanın sağ üst kısmında görülecek olan simgeye tıklanması halinde mesaj kutusunu görebilmek mümkün olmaktadır.

Instagram Direct Bilgisayardan Nasıl Kullanılmaktadır?

Dünya genelinde kullanılan uygulamalar arasında başı çeken Instagram, mobil kullanımın yanı sıra bilgisayarlarda da tercih edilebilmektedir. Bilgisayar ile beraber Instagram Direct’i kuran kullanıcıların, bu sosyal medya platformunun tüm özelliklerine sahip olabilmeleri söz konusu olabilmektedir. Bilgisayar üzerinden Instagram Direct uygulamasını kullanmak adına bu seçeneği yerine getirmek söz konusu olabilmektedir.

Bilgisayarda Instagram uygulamasını daha da ideal bir biçimde kullanabilmek için uygulamayı doğrudan indirerek kurulumunu gerçekleştirmek söz konusudur. Böylelikle gelen DM’lere bakarak, direkt olarak mesaj gönderme işlemleri için bu uygulama işlevsel olarak adlandırılabilecektir. Aynı zamanda da Instagram Direct ile beraber görüntülü arama, medya gönderme gibi özellikler de devreye girebilecektir.

İlginizi Çekebilir: Bilgisayar Hızlandırma – Yavaşlayan Bilgisayar Nasıl Hızlandırılır?

Instagram hem mobil hem de kişisel bilgisayarlardan kullanım kolaylığı sunan bir sosyal medya uygulaması olarak adlandırılmaktadır. Kullanıcıların zaman zaman bilgisayar destekli olarak mesaj gönderebilmeleri için işletim sistemlerine uygun eklentiler kurmaları da gerekebilmektedir. Bu sayede de tüm cihazlar içerisinde Instagram Direct uygulamasını kullanmak söz konusu olabilmektedir.

BlueStack ile Bilgisayardan Instagram DM Gönderme

Instagram’dan mesaj göndermek için kişisel bilgisayarları kullanma evresinde Bluestack uygulamasını indirmek gerekebilecektir. Yüksek boyutta olan bir program olmasından dolayı da beklemek gerekebilecektir. Bu uygulamanın indirilmesi sonrasında da Nox ya da MemuPlay programlarından bir tanesini de indirme işlemine tabi tutmak söz konusu olabilecektir. Kurulum bittikten sonra da programı açmak gerekecektir.

İndirilen programlarla beraber bilgisayarın içerisinde Android işletim sistemi de yer almaya başladı. Bu programa girdikten sonra da Google kullanıcı hesabıyla giriş yapmak da gerekebilecektir. Sonrasında da Google Play Store uygulamasına giriş yapılarak Instagram uygulamasını bilgisayara indirmek söz konusu olacaktır.

Google Play Store’dan indirme işlemlerinin gerçekleştirilmesi esnasında hata alma durumunda da web sitelerinden en güncel APK dosyasını indirmek de gerekebilecektir. Sonrasında da indirilen dosyayı Bluestack programının penceresine sürükleyerek oraya dahil etmek gerekebilecektir.

Please write your comments

deneme bonusu