En Çok Beğenilen Ücretsiz En İyi WordPress Temaları 2020 - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

En Çok Beğenilen Ücretsiz En İyi WordPress Temaları 2020

En Çok Beğenilen Ücretsiz En İyi WordPress Temaları 2020

Merhaba Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri okurları. WordPress temaları seçmek, web sitesinin kurulumu esnasında önemli bir durum olacaktır. Sitenin branşı ya da amacı da tema ile daha fazla vurgulanabilecektir. Yapılacak seçimlerin çeşitli işlevleri ortaya koyması da böyle bir listenin ortaya çıkmasının temel nedeni olarak görülmektedir.

WordPress ücretsiz tema seçeneklerinden yararlanarak, kişilerin farklı bir başlangıç yapmaları da söz konusu olmaktadır. İşte o temalar;

wordpress temaları

Sydney

İş dünyasında sıkça kullanılan WordPress ücretsiz teması, aynı zamanda da özelleştirilebilir olmasıyla ilgi çekmektedir. Ekran kaydırma, navigasyon ve logo yükleme gibi özellikler bu temada yer almaktadır. Renk seçiminde de kontrolün kullanıcı elinde olduğu bu temanın mobil uyumlu ve tam çeviri seçenekleri de bulunmaktadır. İşlevsel bir web sitesi kurmak adına önemlidir.

wordpress temaları

Flash

Premium özelliklerle dolu olan bu WordPress ücretsiz tema içerisinde farklı demoları kullanma imkanı bulunmaktadır. ThemeGrill Demo Yükleyici ile daha kapsamlı olacak olan Flash temasında blog ya da işletme sayfası oluşturulabilmektedir. Tasarım seçeneklerinde vurgu detayının öne çıkması ve sitenin çabuk çalışması adına ideal bir tema olarak görülmektedir.

Shopera

Ürün sergilemek ya da satış yapmak adına sanal bir mağaza için en ideal WordPress ücretsiz tema seçeneği olarak görülmektedir. Modern bir tasarımı içeren Shopera, aynı zamanda mağaza bilgilerini ve detaylarını da içerebilmektedir.

Öte yandan farklı e-ticaret özelliklerini de içeren bu tema, bir başlangıç seçeneği olarak görülmektedir. Geliştirme ve tasarım seçenekleriyle de bu temanın elverişli olduğu söylenebilmektedir.

Llorix One Lite

Profesyonel bir web sitesi açarken WordPress ücretsiz tema seçeneklerinden yararlanmak adına en ideal ögelerden biri Llorix One Lite olarak kendini gösterir. Ana sayfada tam ekran bir görüntü içeren bu tema aynı zamanda da modern ve şık bir görüntü de ortaya koymaktadır.

İlginizi Çekebilir: WordPress Site Hızlandırma 2020

Hızlı bir web sitesi meydana getirmek adına da WooCommerce, MetaSlider ve bbPress gibi eklentileri içermektedir. İyi bir yatırım ve az bir gayretle beraber bu temanın kullanılması istenilen sonuçları verecektir.

Spacious

Minimal bir çizgide ilerlemek ve ziyaretçilerin ilgisini çekmek için zaman kaybetmek istemeyenler Spacious WordPress ücretsiz tema seçeneğinden falaydalanabilecektir. Şablonlar halinde ortaya çıkan bu temada aynı zamanda özel widget alanları da yer almaktadır. Sosyal bağlantıları ve logoları eklemek adına gerekli uyarlayıcılar da bulunmaktadır.

Striker

Basit olsa da oldukça işlevsel olarak bilinen Striker teması, yeni başlayanlar için ideal bir yapıda dizayn edilmiştir. Logo, başlık ve arka plan eklemelerinin yapılabileceği bu WordPress ücretsiz tema seçeneği içerisinde harika bir görüntü elde edilebilmektedir. Geniş dokümanlara sahip olan belgeleri paylaşmak adına ideal bir tema olarak göze çarpmaktadır.

Virtue

Bootstrap altyapısına sahip olan bu tema sayesinde sade bir kullanım mümkündür. Kişilerin web sitelerini özelleştirmelerinde etkisi olacak olan bu tema, istenilen web sitesi meydana getirilebilmektedir. E-ticaret, sitesi blog ya da kişisel paylaşım alanı olarak kullanılabilecektir. Aynı zamanda da Schema microdata içeren bu temanın SEO konusunda da desteği olacaktır.

Shapely

Açılış sayfalarıyla öne çıkan bu WordPress ücretsiz tema, kişisel web sitelerini meydana getirmek isteyenler için son derecede makuldür. Widget bölümlerinde küçük bilgilere yer verilerek, aynı zamanda da portföyleri barındırabilecek biçimde meydana getirilmiştir. Aynı zamanda da öğretici özellikleri de içerisinde barındıran bir tema çeşididir.

Customizr

Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygun olan bu tema özelleştirilebilmesiyle de bilinmektedir. Blog ya da e-ticaret siteleri için kullanışlı olan WordPress ücretsiz tema; aynı zamanda da sosyal medya ögeleriyle de bağlantı kurmada yardımcı olmaktadır. WooCommerce ve bbPress eklentilerini de içeren bu tema sayesinde geniş yelpazede site kurulumu söz konusu olabilmektedir.

iFeature

ticaret faaliyetleri yürütmek için destek sağlamasıyla bilinen iFeature, aynı zamanda da diğer amaçları da desteklemektedir. Sayfa bazında özelleştirmelerin yapılabileceği bu sınırsız tema sayesinde web sitelerinin etkili bir biçimde ortaya çıkması sağlanacaktır. WordPress ücretsiz tema dahilinde sitelerin daha da ilgi çekici bir hal alması da sağlanabilmektedir.

Optimizer

Deneyimsiz bir biçimde web sitesi kuruluma yardımcı olan bu WordPress ücretsiz teması, HTML5 ve CSS3 ile meydana getirilmiştir. Mobil olarak da optimize edilen ve SEO dostu olarak adlandırılan bu sitenin manuel biçimde düzenlenmesi de mümkün olmaktadır.

İlginizi Çekebilir: League Of Legends FPS Nasıl Arttırılır?

Slider seçeneğini de temasında barındıran Optimizer, genel olarak küçük işletmeler ve freelance çalışanlar için uygun bir tema olarak adlandırılmaktadır.

IsleMag

İdeal bir inceleme sistemine sahip olan bu WordPress ücretsiz tema seçeneği, görselliğe daha da ağırlık veren bir seçenektir. IsleMag, dergi görünümüne sahip olan bir tema biçiminde öne çıkmaktadır. Ziyaretçilerin içeriğe daha kolay yoğunlaşmasını sağlayan bu tema dahilinde sosyal medya bağlantıları da eklenebilmektedir. SiteOrigin Page Builder, Jetpack ve İletişim Formu 7 ile de rahatlıkla etkileşim içerisine girmesiyle bilinmektedir.

MH Magazine Lite

Dergi stilini içeren başka bir WordPress ücretsiz tema seçeneği ise MH Magazine Lite olarak kendini gösteriyor. İçerisinde kategori sekmeleri, reklam yerleşimleri ve slider bulunduran bir tema olarak görülüyor. Çok yönlü bir site oluşturmak isteyenlerin hemen hemen her düzende platform meydana getirebilmeleri bu tema dahilinde gerçekleşmektedir. Ücretsiz hali bile her araca sahip olunmasını sağlamaktadır.

Moesia

Modern ve geleneksel çizgileri barındıran bu WordPress ücretsiz tema, işletmeler için uygunluk arz etmektedir. 11 farklı tasarımı ana sayfa için barındıran bu temanın, istenildiği gibi düzenlendiği de söylenebilmektedir. Sosyal medya profillerini de site içerisine dahil etme kolaylığı sağlanabilir. Bu yüzden sosyal eklentilere de bu tema içerisinde gerek duyulmadığı belirtilmektedir.

Corporate Plus

Kişisel ya da kurumsal portföyleri destekleyen bu WordPress ücretsiz tema dahilinde tüm işletmeler de istediği sonuçları alabilmektedir. Tek sayfalı bir site için en uygun temalardan olan Corporate Plus, servis bölümü, iletişim kanalı ve slider seçeneklerinden ibaret olarak öne çıkmaktadır.

Aynı zamanda da WooCommarce ile de uyumlu olan bu temada fiziksel ya da dijital ürünlerin satımı rahatlıkla gerçekleştirilebilecektir.

Vantage

Şirketlerin genel olarak yöneldiği bu WordPress ücretsiz tema seçeneği dahilinde net ve modern görünüme erişmek mümkün olabilecektir. Kullanıcılarla etkileşimin yüksek tutulmasını amaçlayan kişilerin bu temaya yönelmeleri tavsiye edilmektedir.

İlginizi Çekebilir: Modem Arayüzüne Nasıl Girilir? Superonline – TTNET – Turk Telekom

İçerisinde Page Builder ve Meta Slider gibi eklentiler de yer almaktadır. WooCommerce desteği de bu tema dahilinde ortaya çıkabilmektedir. Resim kalitelerini de önemseyen bu tema dahilinde daha etkili bir görünüm kendini göstermektedir.

Storefront

e-ticaret sitesi yaratmak isteyen kişilerin zahmetsiz olarak bu süreci tamamlamaları konusunda Storefront WordPress ücretsiz tema seçenekleri yardımcı olabilmektedir. Siteye rahatlıkla dahil edilebilen bu tema, WooCommerce eklentilerini de içerebilmektedir. Ürün listelerine abonelik ve rezerve durumlarını ekleme konusunda da kolaylık sağlar. Özelleştirilmiş ürün galerisi seçeneklerini ortaya koyma konusunda da idealdir.

Writers

Blog yazarları ya da gazeteciler için uygunluk arz eden bu WordPress ücretsiz tema seçeneği, genel olarak blog tarzı bir tema olarak adlandırılmaktadır. Geniş beyaz bir alan üzerine minimal ögeleri içeren bir görsellik sunmaktadır. Aynı zamanda da SEO dostu olan bir tema olarak da bilinmektedir.

OceanWP

İş dünyas, blog yazarlığı, e-ticaret ve portföy siteleri arasında tercih edilen bu temanın çok yönlü olduğu ifade edilmektedir. Aynı zamanda da geliştirilebilir olmasından dolayı da bu WordPress ücretsiz tema seçeneği, herkesin ilgisini çekebilmektedir. En esnek tema olarak da bilinen OceanWP, fazlasıyla uzantıyı içerisinde barındırmaktadır.

One Page Express

Tek sayfalık web sitesi hazırlamak isteyen kişilerin bu temaya yöneldikleri söylenebiliyor. Aynı zamanda tam bir kontrol sağlamak adına da bu WordPress ücretsiz tema seçeneğinden yararlanılabilmek mümkün oluyor. Her amaçla kullanılan bu temaların işletmeler tarafından fazlasıyla tercih ettiği bilinecektir.

wordpress temaları

Athena

İşletmeler için uygun olan bu tema, aynı zamanda da bloggerlar ve tanıtım işlemleri için tercih edilebilmektedir. Bu WordPress ücretsiz tema seçeneği, kullanıcılara farklı slider seçeneklerini sağlamaktadır.

Düzenleme yaparken de zaman kazandıran bu uygulama içerisinde canlı özelleştiricinin olması da dikkat çeken bir detaydır. Renk tercihleri, widget, menüler ve sosyal medya bağlantılarını içerisinde barındırmaktadır.

wordpress temaları

Edge

Blogun güzel bir web sitesi görüntüsü çizmesi konusunda bu WordPress ücretsiz tema seçeneği öne çıkmaktadır. Aynı zamanda da sitelerin beyaz bir görünüm ağırlığında olmasını da sağlamaktadır. Web ajansların da ilk tercihleri olan bu tema, iletişim ve galeri şablonlarını da kapsamaktadır. İyi tasarlanmış bir site isteyenler için en ideal tema seçeneği olarak görülmektedir.

Please write your comments

deneme bonusu