OnePlus 8T tasarımdan sonra teknik özellikleri sızdırıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

OnePlus 8T tasarımdan sonra teknik özellikleri sızdırıldı

OnePlus 8T tasarımdan sonra teknik özellikleri sızdırıldı

Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere OnePlus 8T’nin sızdırılan teknik özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

OnePlus’ın uzun zamandır beklenilen modellerinden biri olan OnePlus 8T’nin tasarımı sızdırılmıştı. Bu sızdırmanın ardından teknik özellikleri de sızdırılmış durumda. Zaten OnePlus firması ülkemizde çoğu kişi tarafından bilinen ve modelleri Türkiye garantili olarak satılan bir firma. Öyle ise OnePlus 8T teknik özelliklerine geçelim;

OnePlus 8T teknik özellikleri

OnePlus 8T tasarımdan sonra teknik özellikleri sızdırıldı
oneplus 8t

OnePlus’ın amiral gemisi modeli olan OnePlus 8T, gücünü Snapdragon 865 işlemci ve 8 GB RAM’den alacak deniyor. 6,55 inç 120 Hz AMOLED ekrana sahip olan OnePlus 8T, 3.55 mm kulaklık girişini ne yazık ki taşımıyor. Arka tarafta dörtlü kamera dizilimi bulunuyor ve bu kamera dizilimi sırasıyla 48 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü kamerası olarak karşımıza çıkıyor. Modelin depolama özellikleri ise 128 GB olarak tahmin ediliyor.


OnePlus 7 Pro ne durumda?

OnePlus-7-Pro 

OnePlus-7-Pro Avantajları:

  • 90 Hz HDR Ekran 
  • Şık Tasarım 
  • Uzun Batarya Ömrü 
  • Hızlı Şarj Özelliği 

OnePlus-7-Pro Dezavantajları:

  • Aşırı Büyük Olması 
  • Herhangi Su vb. Maddelere karşı dayanıksız 
  • Qi Kablosuz Şarj Özelliği Yok 

Bu telefonun birçok detayı beğenilecek türden özelliklere sahiptir. Telefonda birçoğumuzun şimdiye kadar kullandığı en iyi ekranlardan birine sahip, diğer bir detayı ise düşük maliyet ile adroid’in mükemmel bir sürümünü kullanıyor. 6.67 inç büyüklüğe sahip bu telefon AMOLED ekranı 3120 x 1440 piksellik bir çözünürlük ve 90 fps özelliğine sahiptir.

Ayrıca OnePlus 7 Pro’da Qualcomm’un 7 mm fabrikada üretilen Snapdragon 855 işlemcisi ve Andreo 640 GPU güç vermekte. Bu yılın en iyi amiral gemilerinin vazgeçilmezi olan işlemcisine 12 GB’a RAM eşlik ediyor. Ekranda Parmak izi okuyan özelliğin yanı sıra 256 GB bir depolama alanı da sağlamakta.

Arka kamerası 48 MegaPiksel çözünürlüğünde ana kamera f/1.6 diyafram değerine sahiptir. OIS ve EIS sayesinde sarsıntılar en aza iniyor. Ana kamera 2x optik yakınlaştırma yapabilen bu telefon Megapiksel çözünürlüğe sahip telefoto ve 16 Megapiksel çözünürlüğü ile ultra geniş açı ile fotoğraf çekebiliyor.

4K çözünürlükte 60 FPS ile video kaydı gerçekleştirebilir. OnePlus 7 Pro en iyi telefonlar 2020 listesinin olmazsa olmazları arasında yerini alıyor. 

Please write your comments

deneme bonusu