Denemeniz Gereken 10 Gizli WhatsApp Hileleri - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Denemeniz Gereken 10 Gizli WhatsApp Hileleri

Denemeniz Gereken 10 Gizli WhatsApp Hileleri

Hemen hemen hepimizin akıllı telefonlarında WhatsApp uygulaması var. Ama gerçekten tam potansiyelini kullanıyor muyuz? Sohbetlerinizi kimsenin görmesini istemiyor musunuz? Bunları ve daha birçok ilginç whatsapp hileleri sadece ayarlar sekmenize göz atarak öğrenebilirsiniz. Teknobilim ailesi olarak herkesin merak ettiği gizli whatsapp hilelerini sizin için listeliyor.

10- WhatsApp Gizli Mod

Whatsapp hileleri

Herkesin sizi çevrimiçi olarak görmesini veya durumunuzu, resimlerinizi veya hesap bilgilerinizi kontrol etmesini istemiyorsanız , aşağıdaki numarayı kullanın:

  • Android için : Menü > Ayarlar > Hesap > Gizlilik’e gidin. Kişisel veri görünürlüğü ayarlarını değiştirin.
  • İOS için : Ayarlar’a gidin ve Gizlilik sekmesini açın. Ardından ayarlarınızı buradan değiştirin.

9- Mesajları Vurgulama

Whatsapp Hileleri

Yazdıklarınıza yalnızca ifadelerle değil, kalın yazı tipiyle , italik harflerle ve üstü çizili yazılarla da vurgu yapabilirsiniz .

  • Mesajınızın italik olmasını istiyorsanız , _text_ metninizin her iki tarafına da altçizgi işaretleri yazın.
  • Mesajı kalın yazı tipiyle mi istiyorsunuz? * Metnin * her iki tarafında yıldız tuşunu kullanın.
  • Üstü çizili tip istiyorsanız , ~ mesajın ~ her iki tarafında da twiddles kullanın.

8- Grup Sohbeti Yapmadan Grup Mesajı Gönderme

Denemeniz Gereken 10 Gizli WhatsApp Hileleri

Mailout oluşturmak için Sohbetler > Menü > Yeni yayın seçeneğine gidin “+” Ya basın veya alıcıların adlarını girin.

Mesaj, seçtiğiniz her alıcıya iletilecektir. Ayrıca, gerekli tüm kişiler mesajı her zamanki gibi alacak. Cevapları listedeki diğer kişiler tarafından değil, yalnızca siz tarafından görülecektir.

7- Engellendiğinizi Nasıl Anlarsınız?

Denemeniz Gereken 10 Gizli WhatsApp Hileleri

Bazı sohbetlerde engellendiğinin birkaç işareti vardır :

  • Bir kişinin en son ne zaman çevrimiçi görüldüğünü görmezsiniz.
  • Bir kişinin profilinde yeni avatar resimleri görmüyorsunuz.
  • Tüm mesajlarınız bir kez işaretlenir (mesaj gönderilir) ancak iki kez işaretlenmez (mesaj teslim edilir).
  • Bir grup sohbeti oluşturursunuz, ancak bir kişi ekleyemezsiniz (bu muhtemelen engellendiğiniz anlamına gelir).

Ancak, tüm bu işaretler% 100 yasaklandığınızı garanti etmez. Kişiniz görünürlük ayarlarını değiştirmiş olabilir.

6- Depolama Kapasitesinin Otomatik İndirmeden Kaydedilmesi

Denemeniz Gereken 10 Gizli WhatsApp Hileleri

WhatsApp özenli bir uygulamadır ve sohbet sırasında gönderilen tüm medyalarınızı otomatik olarak kaydeder . Ancak çoğu zaman akıllı telefonunuzun bellek deposunu “yer” ve yeni bir harika uygulama yüklemeyi kaçırmak istemezsiniz.

Karar oldukça basit: uygulama ayarlarında medya otomatik kaydetme özelliğini kapatın. Android için : Ayarlar > Veri Kullanımı bölümüne gidin ve gerekli dosya indirme parametrelerini seçin. İOS için : Ayarlar > Veri ve Depolama Kullanımı > Medya .

5- Sesli Mesajları Sessize Alma

Whatsapp hileleri

Her şey oldukça basit: telefonunuzu kulağınıza yaklaştırın ve WhatsApp hoparlör modunu iç hoparlörler olarak değiştirecektir. Telefonunuzu kulağınıza götürdüğünüzü nereden biliyor? Bu uygulama hayal edebileceğinizden çok daha fazlasını biliyor.

4- Önemli Mesajları Hızlı Bir Şekilde Bulma

Bazen belirli bir önemli mesajı saatlerce ararsınız. Zamanınızı boşa harcamayın: Mesajı seçin ve yıldız ekleyin (ekranın üst kısmındaki yıldız işareti). Artık ana menüdeki ” Yıldızlı mesajlar ” sekmesinde hızlı bir şekilde bulunabilir.

3- Mesajlarınızı Başka Birinin Okuduğunu Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Denemeniz Gereken 10 Gizli WhatsApp Hileleri

Menüyü açın ve WhatsApp Web’e basın Uygulama sizi web.whatsapp bağlantısını takip etmeye , QR kodunu taramaya ve PC’nizde WhatsApp’ı kullanmaya davet ederse, bu iyidir. Bu, başka hiç kimsenin WhatsApp Web’i kullanarak WhatsApp’ınızı bilgisayarından okumadığı anlamına gelir.

WhatsApp etkinliğinizle hiçbir ilgisi olmayan bir “Bilgisayarlar” sekmesi ve açık oturumların (bağlantıların) bir listesini görürseniz , bu endişelenmeniz için bir neden. Bu, başka birinin sohbetlerinizi ve profilinizi okuduğunu gösterebilir.

2- Eller Olmadan Sesli Not Gönderin

WhatsApp üzerinden bir mesaj yazmak yerine sesli not göndermek istiyorsanız, mesaj giriş kutusunun sağ tarafındaki mikrofonu basılı tutabilirsiniz. Telefonunuzu tutmanıza gerek kalmadan mesajınızı kaydedebilmeniz için mikrofon düğmesini kilitlemek de mümkündür.

iOS ve Android: Sohbetler> Özel sohbet> Mesaj kutusunun sağ tarafındaki mikrofona dokunun> Mikrofonu basılı tutun> Kilidi yukarı kaydırın. Siz mesajı gönderene kadar mikrofon kayıtta kilitlenecektir.

1-WhatsApp’ı Açmadan Son Sohbetleri Görün

Apple kullanıcıları, WhatsApp Son Sohbetler widget’ını cihazlarına ekleyerek WhatsApp uygulamasını açmadan hangi kişilerden okunmamış mesajları olduğunu görebilir. Ana ana ekranınızdan veya kilit ekranınızdan soldan sağa kaydırdığınızda, en son sohbetlerinizden dördü en son sohbetler widget’ında görünecektir.

Widget, o kişiden kaç tane okunmamış sohbetiniz olduğunu gösteren dairesel profil resmi simgesini gösterir. Daha sonra okumak istediğiniz sohbete tıklayabilirsiniz ve WhatsApp söz konusu sohbette açılacaktır.

iOS: Kilit ekranınızdan veya ana ana ekranınızdan soldan sağa kaydırın> En alttaki Düzenle simgesine kaydırın> WhatsApp Son Sohbetler simgesini ekleyin> Widget’larınızın sırasını yeniden düzenleyin.

 

 

Please write your comments

deneme bonusu