Instagram Ücretli Mi Olacak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Instagram Ücretli Mi Olacak

Instagram Ücretli Mi Olacak

Merhaba Teknoloji Haberleri sevenler, Instagram ücretli mi olacak sorusu herkesin aklına takılmış durumdadır. Bu durumda karşımıza çıkan bu soru hakkında sizlere bazı durumlardan ve noktalardan söz etmiş olacağız. Öncelikli olarak herkesin bu kadar sık kullandığı ve aynı zamanda ücretsiz olarak kullandığı bir uygulamadır. Elbette ücretli olabilme ihtimali bu aşamada herkesi bir tereddüt düşürmüştür. Yine de bir ücret karşılığında kullanıp kullanmama konusu da değişebilir. Belki de sadece tek bir bölge içinde ücret söz konusu olabilir. Sizlere bu aşamada, herhangi bir ücrete tabi olacak mı konusundan söz edeceğiz.

Instagram Nedir?

Instagram, fotoğraf paylaşmaya yönelik olarak kurulan bir sosyal medya uygulamasıdır. Zaman içerisinde büyümüş ve Facebook bünyesindeki yerini almıştır. Almasından itibaren ise, yeni olan birçok özellik de devreye girmeye başlamıştır. Gerek arkadaşlarınızla konuşabilir, gerek sesli mesaj gönderebilir ve hatta görüntülü bile konuşabilirsiniz. Sosyal medyanın, medya ayağı olan Instagram’dan para bile kazanabilirsiniz. Instagram bu anlamda, kendimizi ve hayatımızı resmettiğimiz ve bunları dünya ile paylaştığımız bir uygulamadır.

Instagram Ücretli Mi Olacak
Instagram Ücretli Mi Olacak

Insagram Ücretli Mi Olacak?

Son zamanlarda çıkan haberlere göre Instagram’ın ücretli bir şekilde sunulacağı belirtiliyor. Fakat bunun, en azından şu an için, tam anlamıyla doğru olmadığını belirtebiliriz. Özellikle de tüm dünyada kullanılan ve ilk çıktığı andan itibaren ücretsiz olan bu uygulama, şu andan itibaren de ücretsiz olarak sunulacaktır. Fakat bazı durumları göz önüne aldığımızda, farklılıklar olacağını da ifade etmekte yarar var.

Instagram’da Hangi Kısım Ücretli Olacak?

İlk çıktığı andan itibaren ücretsiz olarak sunulduğu için, şu andan itibaren de ücretsiz olarak devam edecek bir uygulamadır. Fakat uygulama içi bazı ücretler meydana gelecektir. İlk aşamada Instagram’a kredi kartlarını tanımlayan kullanıcılar, sonrasında firmaların Instagram hesaplarından alış-veriş yapabilecek. Şu an için Instagram’ın bu konu için ne kadar komisyon keseceği belli değil. Henüz ise belli başlı kullanıcılar için test aşamasında olmaktadır. Bankacılık işlemlerinde olan tüzük sebebiyle de, henüz ülkemizde kullanıma sunulması söz konusu değil gibi gözüküyor. Anlayacağınız üzere, sadece bu kısmı, uygulama içi satın almalar, söz konusu olacaktır.

Please write your comments

deneme bonusu