M1 işlemciye sahip Macbook Air AnTuTu testini yıktı geçti! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

M1 işlemciye sahip Macbook Air AnTuTu testini yıktı geçti!

M1 işlemciye sahip Macbook Air AnTuTu testini yıktı geçti!

Apple’ın geçtiğimiz zamanlarda tanıttığı ve yeni M1 işlemcilere sahip cihazlardan biri olan yeni Macbook Air, AnTuTu testini neredeyse yıktı geçti. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere M1 işlemciye sahip Macbook Air’ın AnTuTu testinde gösterdiği harika sonuç hakkında bilgi vereeğiz.

M1 işlemcili Macbook Air, AnTuTu testinde oldukça başarılı oldu

M1 işlemciye sahip Macbook Air AnTuTu testini yıktı geçti!

Apple tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan M1 işlemcili yeni cihazların arasında bulunan yeni Macbook Air, fansız tasarımıyla birlikte 3,5 kat daha fazla işlemci gücü sunmasıyla ön plana çıktı. Yeni Macbook Air gücünü AnTuTu testinde gösterdi ve 1 milyonun üzerinde AnTuTu skoruna sahip oldu. 1.119.243 puan almayı başaran cihaz, M1 işlemcili iPad Pro’ya karşı yüzde 50 daha yüksek bir performans sunuyor. Elbette ki bu kıyaslama işlemci tarafında yapılıyor. Zira bunlar farklı amaçlara yönelik üretilen cihazlar.

Yani testin sonuçlarına göre Macbook Air, işlemci bölümünde yüzde 78, grafik bölümünde ise 2,5 kat daha iyi bir sonuç göstermiş oldu. Oldukça performanslı olan yeni işlemciler ile birlikte işlerimizi daha çabuk halledebileceğiz.

Please write your comments

deneme bonusu