Huawei Watch 4 Pro yeni kırmızı rengiyle karşımıza çıkıyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Huawei Watch 4 Pro yeni kırmızı rengiyle karşımıza çıkıyor

Huawei Watch 4 Pro yeni kırmızı rengiyle karşımıza çıkıyor

Huawei’nin şu anda en çok özelliğe sahip akıllı saati Huawei Watch 4 Pro yeni kırmızı varyantı görüntülendi. Şu anda saat hakkında sınırlı bilgi mevcut, ancak Huawei’nin “Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition” olarak adlandırılan bu kırmızı renkli varyantı tanıtacağı biliniyor.

Huawei Watch 4 Pro Kırmızı Renkte Geliyor

Huawei WATCH 4 Pro şu anda üç farklı kayış seçeneğiyle geliyor: titanyum, kompozit ve deri. Space Exploration Edition, kırmızı kasa ve gümüş renkli titanyum kayış ile satışa sunulacak.

Huawei Watch 4 Pro Kırmızı Renkte Geliyor
Huawei Watch 4 Pro Kırmızı Renkte Geliyor

Huawei Watch 4 Pro şu anda Huawei’nin amiral gemisi akıllı saati ve güçlü özellikleri nedeniyle biraz kalın bir tasarıma sahip; Watch 4 Pro 65 gram ağırlığında. Watch 4 Pro Space Exploration Edition’ın tek farkı elbette rengi, ancak kırmızı sürümün ne gibi yenilikler getireceği bilinmese de normal Watch 4 Pro’ya kıyasla bazı gelişmiş özelliklerle birlikte gelecek.

Watch 4 Pro kısa bir süre önce HarmonyOS 4.0 sistemine yükseltildi ve 4,5 günlük pil ömrüne sahip ve bu ultra pil tasarrufu modunda 21 güne kadar uzayabiliyor. Saatin yeni rengi hakkında ne düşünüyorsunuz? Küresel pazarda mevcut olsaydı Watch 4 Pro’nun kırmızı versiyonunu satın almayı düşünür müydünüz?



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/IEt68XM
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu