PS5 Sipariş Eden Müşterilerin Siparişleri Çalındı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

PS5 Sipariş Eden Müşterilerin Siparişleri Çalındı

PS5 Sipariş Eden Müşterilerin Siparişleri Çalındı

Merhaba Teknoloji Haberleri ailesi , bugün sizlere Amazon’dan PS5 Sipariş Eden Müşterilerin Siparişleri Çalındı hakkında bilgiler vereceğiz.

Amazon tüm dünyada beklenmedik bir PS5 PR sorunu ile karşı karşıya. Son 24 saatte, Birleşik Krallık’ta çok sayıda PS5 siparişi ya kayboldu ya da teslim edilmedi. Yine de, bu bir ürün korsanlığı vakası gibi görünmüyor. Bunun yerine, hırsızlıkların arkasında birden fazla teslimat sürücüsü olabilir.

Paketler, kedi maması ve pirinç gibi çeşitli diğer öğelerle birlikte geliyor veya hiç teslim edilmiyor.

Amazon UK, Eurogamer’a PlayStation 5 siparişlerinin çalınmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yanlış öğelerin teslim edildiğine dair haberler dün gece Twitter’a sızmaya başladı. İkame ürünler o kadar gülünçtü ki, başlangıçta şakacıların ellerinizi bir PS5’e sokmanın ne kadar zor olduğu konusunda dalga geçtikleri düşünülüyordu. Bununla birlikte, Amazon teslimat sürücüleri tüm siparişleri almak için gece boyunca çalıştıklarını dile getirdiler. Eurogamer, personelinin bir kısmının bile dolandırıldığını belirtiyor.

ps5 çalındı-amazon

MTV muhabiri Bex April May, PlayStation 5 yerine hava fritözü aldığını tweetledi. Kutusunun resimleri de onu yeniden mühürlemek için net bir bant kullanıldığını gösteriyor. Kutuyu her kim açtı ise tekrar mühürleme konusunda başarılı olduğunu söylemek güç. İnsanların aldığı diğer öğeler arasında bir torba pirinç, ayak masajı ve kedi maması yer alıyor. Ve bunlar en azından bir şeyler alan şanslı kişiler. Çünkü ürün kolisi tamamen boş çıkanlar da var.

 

 

Please write your comments

deneme bonusu