En İyi Mobil Hayatta Kalma Oyunları - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

En İyi Mobil Hayatta Kalma Oyunları

En İyi Mobil Hayatta Kalma Oyunları

Merhaba Teknoloji Haberleri sevenler, en iyi mobil hayatta kalma oyunları sayesinde, artık sizlerde bu sıkışık günlerde farklı oyunlar ile farklı maceralara atılabilirsiniz. Sizlere birçok farklı oyundan söz edeceğiz. Bu oyunların tamamı, hem Android için hem de iOS için uygun olacaktır. Aynı zamanda bu oyunlarda mobil telefonunuz için uygun olacaktır. Bu sayede çok eğlenerek vakit geçireceksiniz.

Karşınıza çıkan bu oyunlar, her şekilde sizler için avantaj sağlayacaktır. Kim aksiyon kimi ise tamamen strateji içerecektir. Bu oyunlar sayesinde evdeki vakitlerinizi hiçbir şekilde boş geçirmeyeceksiniz. Hem kolaylıkla indirilebilir hem de direkt olarak oynayabileceksiniz. Aynı zamanda bu oyunlar sizlere ücretsiz bir şekilde sunulacaktır.

En İyi Mobil Hayatta Kalma Oyunları
En İyi Mobil Hayatta Kalma Oyunları

En İyi Mobil Hayatta Kalma Oyunları iOS ve Android 

Sizlere gereken hem oyunlardan hem de oyunların açıklamalarından söz edeceğiz. Bu sayede kendinize göre en çok uygun olan oyunu indirerek oynayabileceksiniz.

  • Fortnite Battle Royale

Epic Games’i bugünlere kadar getiren ve neredeyse amiral gemisi olan Fortnite Battle Royale, ne zaman battle royale bir oyuna dönüştü, burası muammadır. Ama oyunun birçok farklı yerde oynandığını da söylemek mümkün olacaktır. Hem iOS hem de Android için uyumlu olacaktır.

  • Fallout Shelter

Hem inşaatın hem de yönetimin tamamen simülasyon olduğunu düşünün, oldukça ilginç bir deneyim olacağı ise tam olarak buradan belli olacaktır. Eğer sizler de böyle ilginç bir hayatta kalma oyunu arıyorsanız, iOS ve Android için uygun olduğunu bilmelisiniz.

  • Call of Duty: Mobile

Bildiğiniz üzere PUBG Mobile, birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de fazlasıyla ilgi görmektedir. Bunun üzerine Call of Duty, bu düzene bir son vererek kendi mobil versiyonunu ortaya koydu. Eğer bu kıvamda oyun arıyorsanız, muhakkak indirip oynamalısınız.

  • Last Day on Earth: Survival 

Apokaliptik zombi temalı bir oyun olan Last Day on Earth: Survival, oldukça kıvamında bir hayatta kalma oyunu olacaktır. Özellikle de ücretsiz sunuluyor olması ve craft sistemi sayesinde, siz oyuncuların ilgisini çekmeye hazır olacaktır.

 

 

Please write your comments

deneme bonusu