Katlanabilir iPhone geliyor! Peki nasıl olacak? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Katlanabilir iPhone geliyor! Peki nasıl olacak?

Katlanabilir iPhone geliyor! Peki nasıl olacak?

Merhaba değerli Tekno bilim adamı takipçileri,

Artık büyük markaların katlanabilir telefon macerasına adım attığı şu günlerde, Apple firmasından da katlanabilir telefon ile ilgili bir adım bekliyorduk. Zira Apple’ın, geçen ay iki farklı katlanabilir telefon prototipi ile çalıştığı ile ilgili bazı haberler ortaya çıkmıştı. Bu prototiplerden birisi Samsung Galaxy Z Flip tarzında dikey şekilde katlanabilirken, bir diğeri ise Microsoft Surface Duo tarzında iki ekrana sahip olarak yatay katlanabilen modeller.

Bloomberg onayladı

Katlanabilir iPhone geliyor! Peki nasıl olacak?

Bugün de Bloomberg tarafından yapılan bir habere göre Apple’ın katlanabilir prototipler üzerinde bazı testler yapıldığı açığa çıktı. Haberde gerçekten kesin ifadelerle gerçekten Apple’ın katlanabilir telefon üretebileceğinden bahsediliyor. Bu arada Apple, katlanabilir telefon için hemen hemen görünmez bir menteşe sistemi geliştirmekte.

Bir de Apple’ın üreteceği katlanabilir telefon modellerin ufak çizik ve hasarları yansıtmayacağı da söylentiler arasında. Tüm bunların yanında zaten rekabet ortamının oluşması gerekiyordu. Zira katlanabilir telefon sektöründeki en büyük firma şu anda Samsung. Apple bu rekabeti asla kaçırmaz.

Please write your comments

deneme bonusu