Oppo Find X3 özellikleri sızdırıldı! İşte detaylar - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Oppo Find X3 özellikleri sızdırıldı! İşte detaylar

Oppo Find X3 özellikleri sızdırıldı! İşte detaylar

Merhaba değerli Tekno bilim adamı ailesi,

Ülkemizde yavaş yavaş bilinmeye ve popüler olmaya başlayan Oppo firmasının Find X3 modeli, AnTuTu’dan aldığı iyi skor ile oldukça dikkat çekiyordu. Bugün de cihazın özellikleri sızdırıldı. Ayrıca özelliklerinin yanında tanıtım tarihi de elimizde.

Oppo Find X3 özellikleri neler?

Oppo Find X3 özellikleri sızdırıldı! İşte detaylar

Gücünü Snapdragon 888 işlemci, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanından alacak olan Oppo Find X3, AnTuTu testinden 700.000’in üzerinde puan toplamıştı. Zaten tahmin edilen özellikleri de bu puanı kanıtlar nitelikte. Ayrıca 4.500 mAh pil, 65W kablolu hızlı şarj ve 30W kablolu hızlı şarja da sahip olacak bu model.

Ekran tarafında 6.7 inç büyüklük ve 1440 x 3216 piksel çözünürlük sunan Oppo Find X3, bunların yanı sıra HDR 10+ OLED özelliklerini de üzerinde taşıyor. Bir de 120 Hz yenileme hızını eklemezsek olmaz. Arka tarafında dörtlü bir kamera kurulumu bulunan cihazda 50 megapiksel ana kamera, 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 13 megapiksel telefoto kamera ve 3 megapiksel makro kamera yer alıyor. Cihazın selfie kamerası ise 32 megapiksel.

Cihazın tanıtım tarihi ise Mart ayı olarak tahmin ediliyor. Bir de tanıtıldıktan hemen sonra satışa çıkacağı da tahminler arasında.

Please write your comments

deneme bonusu