PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman başlıyor? Büyük bir sezon olacak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman başlıyor? Büyük bir sezon olacak

PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman başlıyor? Büyük bir sezon olacak

Merhaba değerli Tekno bilim adamı takipçileri,

Ülkemizdeki en popüler oyunlardan biri olan PUBG’nin fiyatının pahalı olmasından dolayı oyuncuların çoğu, mobil platforma özel olarak ücretsiz şekilde dağıtılan PUBG Mobile oyununu oynuyor.

Ülkemizden her gün milyonlarca oyuncuya ev sahipliği eden PUBG Mobile, 17. Sezona hazırlık yapıyor. Elbette ki oyuncular da bir yandan PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman? Diye soruyor. İşte cevap yazımızda.

PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman?

PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman başlıyor? Büyük bir sezon olacak

Bildiğiniz üzere PUBG Mobile oyununda her yeni sezonun gelmesiyle oyuna yeni kıyafetler, silah kaplamaları, aksesuarlar ve görevler eklendiğinden dolayı oyunu oynayan oyuncular yeni sezonları iple çekiyor. Hazır 16. Sezon bitmek üzereyken 17. Sezonun ne zaman geleceği de tahmin edilmiyor değil.

Henüz resmi olarak yayınlanmasa da sızdırılan tahminlere göre PUBG Mobile 17. Sezon 19 Ocak 2021 tarihi ile birlikte başlayacak. Ayrıca sızdırılan tahminlerin arasında bir de yeni sezonun 19 Ocak tarihinden daha ileri bir tarihe kesinlikle ertelenmeyeceği de var. Elbette ki en net bilgileri PUBG Mobile geliştirici firması verecektir.

PUBG Mobile 17. Sezon ödülleri neler?

PUBG Mobile oyununa her yeni sezon gelişinde oyuncular çok fazla heyecanlanıyor. Bunun sebebi de oyuna yeni kıyafetler, silah kaplamaları, aksesuarlar ve görevler eklenmesi. PUBG Mobile 17. Sezon ödülleri de şöyle;

Klasik retro dacia araba kaplaması
El Bombası için kardan adam kaplaması
100 RP değerinde kıyafetler
M249 için savaşçı kaplaması
AUG için savaşçı kaplaması
Paraşüt için mor renkli galaksi kaplaması
Tava için galaksi kaplaması
M416 için gözyaşı kaplaması

PUBG Mobile UC nasıl alınır?

PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman başlıyor? Büyük bir sezon olacak

Öncelikle PUBG Mobile UC nedir? ile başlamamız gerekiyor diye düşünüyoruz. PUBG Mobile UC, oyunda daha fazla güç elde edebilmek için silah ve malzeme satın almaya yarıyor. Yani oyunun para birimi diyebiliriz.

Ayrıca PUBG Mobile UC fiyatları da pek ucuz olmadığı için oyuncular hile yöntemlerine başvuruyor. Eğer PUBG Mobile UC nedir? kısmını anladıysanız, PUBG Mobile UC nasıl satın alınır? ve PUBG Mobile UC satın al konularına geçebiliriz.

Öncelikle UC satın almak için Google’a PUBG Mobile UC satın al yazmanız yeterlidir. Zaten karşınıza online market siteleri çıkacak ve bu sitelerin çoğu güvenilir. Özellikle köklü geçmişi olan sitelerden satın almanızı tavsiye ederiz.

PUBG Mobile nedir?

PUBG Mobile 17. Sezon ne zaman başlıyor? Büyük bir sezon olacak

PUBG Mobile, aslında ilk başta Tencent Games tarafından yayınlanan PUBG oyununun mobil platforma uyarlanmış halidir. Bu oyunda orijinal oyuna oldukça benziyor fakat mobil platform için yapılmış olduğundan dolayı kontrolleri biraz farklı.

Oyuncular 100 kişinin binebileceği uçağa biniyor ve uçak belirli bir bölgenin üstüne gelince uçaktan atlıyor. Atladıktan sonra çeşitli mekanlara, evlere girip eşyaları topluyorlar. Bu eşya toplama işlemine de loot adı veriliyor. Oyunu kazanan kişi ise en son hayatta kalan kişi oluyor. Yani bu bir hayatta kalma oyunu.

Please write your comments

deneme bonusu