Honor, resmi duyuru öncesinde Magic 6 Pro’nun tasarımını ortaya çıkardı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Honor, resmi duyuru öncesinde Magic 6 Pro’nun tasarımını ortaya çıkardı

Honor, resmi duyuru öncesinde Magic 6 Pro’nun tasarımını ortaya çıkardı

2024’ün başlangıcı oldukça çılgın olacak çünkü birkaç büyük marka yeni, heyecan verici telefonların 1. çeyrekte duyurulacağını şimdiden doğruladı. Honor, yılın ilk amiral gemisi olan Magic 6 serisini ortaya çıkaracak şirketlerden biri.

Honor, Magic 6 Pro'nun tasarımı
Honor, Magic 6 Pro’nun tasarımı

Magic 6 Pro’nun Bir Görseli Yayınladı

Çinli telefon üreticisi Magic 6 ve Magic 6 Pro’nun 10 Ocak’ta, yani yaklaşık bir hafta sonra resmi olarak tanıtılacağını duyurdu. Bununla birlikte, Honor CEO’su George Zhao, Honor Magic 6 serisinin en gelişmiş cihazı olan Magic 6 Pro’nun bir resmini yayınladı. Görüntü, eğer daha önce gördüyseniz, Digital Chat Station tarafından sızdırılan resimlerle aynı doğrultuda.

Honor yetkilisi tarafından paylaşılan resimde görüldüğü üzere, Magic 6 Pro üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca, resmi Honor mağazasına göre, Magic 6 Pro bellek miktarına göre üç versiyonda satışa sunulacak: 256GB, 512GB ve 1TB. Yeni Honor Magic 6 serisi ilk olarak 10 Ocak’ta Çin’de tanıtılacak, ancak her iki amiral gemisinin de kısa süre sonra diğer ülkelere gelmesini bekliyoruz. Bir gün sonra Honor, Magic 6 serisiyle birlikte görücüye çıkacak olan yeni ekosistemi MagicOS 8.0’ı resmi olarak tanıtacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/YJ2f0le
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu