Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Siteleri Tavsiyesi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Siteleri Tavsiyesi

Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Siteleri Tavsiyesi

Herkese merhaba! Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Siteleri Tavsiyesi, konusuna değiniyor olacağız. Kimi zaman özellikle de büyük dosyaları göndereceğimiz zaman zorlanıyor olabiliriz. Bunun önüne geçmek için değil, bu durumu daha kolay hale getirebilmek için bazı sitelerden söz ediyor olacağız. Özellikle de kullanacağınız bu siteler sayesinde artık büyük dosya gönderimleri çok kolay olacaktır.

Artık internet üzerinden dosya gönderimi yapmak eskiye nazaran çok daha kolay bir hale gelmiştir. Eskiden bir dosyayı göndermek için dahi uzun uzadıya beklememiz gerekebilirdi. Artık hem internet hızının artması hem de farklı sitelerin meydana geliyor olması ile her şey çok daha kolay bir hale geldi. Sizlere büyük dosyaları kolaylıkla gönderebileceğini bazı site örneklerinden söz edeceğiz.

Büyük Boyutlu Dosya Gönderme Siteleri 

Artık sadece bilgisayarlar değil, aynı zamanda elimizde akıllı telefonlarda bulunmaktadır. Dışarıda olduğumuz zamanda uzun bir maili ya da yüklü bir dosyayı göndermek için, telefonlarımızı da kullanmaktayız. Dolayısı ile sadece bilgisayarlar için akıllı cihazlarımız içinde entegre olacak sitelerden söz edeceğiz.

Google Drive

Dosyayı kiminle paylaşmak istiyorsunuz, bu kişinin e-posta adresini girmeniz yeterli bir bilgi olacaktır. Bu yüzden Goole’ın kalitesi kesinlikle tartışılmaz olacaktır. Dolayısı ile belirli bir alana kadar gönderimi ücretsiz yapacağınız Google Drive bu listedeki en kaliteli dosya gönderme sitesi olacaktır.

Dropbox

Sadece dosya değil, aynı zamanda dosyanın indirim linkini de bu site üzerinden kolayca gönderebilirsiniz. 2 GB’a kadar tamamen ücretsiz kullanım sağlayacağını bu site, aynı zamanda bir diğer kaliteli dosya paylaşım sitelerinden birisi olacaktır.

Yandex Disk

Aslına bakarsanız Yandex, Google’dan biraz daha popüler olan bir uygulama olarak karşınıza çıkacaktır. Sadece bir alana kadar değil, 10 GB’a kadar bir gönderim alanı elde edebilirsiniz. Sonrasında ise kendinize bir üyelik açabilirsiniz.

Please write your comments

deneme bonusu